iPhone Kullanarak Tüm Facebook Hesaplarından Nasıl Çıkılır?

Eğer bir facebook hesabınız varsa ki şimdi beşkteki bebek için bile anne babalar hesap açıyorlar, muhakkak birden fazla telefon veya bilgisayarda hesabınıza giriş yapmışsınızdır. Daha sonra kullanmayacağınız iş, okul, internet cafe gibi yerlerde bulunan bir bilgisayarda şifrenizi yanlışlıkla kaydetmiş ve tarayıcıyı hatırla seçeneğini işaretlemiş olabilirsiniz ki bu da sizden sonra bu bilgisayarda sizin facebook hesabınıza başkalarının giriş yapabileceği anlamını çıkarıyor.

Neyse ki facebook bu tarz problemlerin önüne geçmek için bir çözüm geliştirmiş ve sadece birkaç dokunuşla tüm cihazlardaki oturumlarınızı kapatabilmenizi sağlayan sistemi geliştirmiş.

Peki iPhone kullanarak tüm facebook hesaplarınızdan nasıl çıkış yapacaksınız?

Şunu hatırlatmalıyız ki, iPhone kullanarak oturumunuzu kapattığınız bir bilgisayarda daha sonra giriş yapabilmek için şifrenizi hatırlıyor olmanız gerekiyor.

Tüm cihazlarınızdan oturumunuzu kapattığınız zaman tekrar giriş yapmak biraz zahmetli olacak fakat oturumunuzu topluma açık bir bilgisayarda açık unutmuş olmanız daha büyük problemlere yol açabileceğinden bu zahmet göz ardı edilebilir düşüncesindeyiz (hangi cihazda oturum açtığınızı karıştırmanız durumunu ele alıyoruz) fakat tüm cihazlar yerine tek bir cihazın oturumunu kapatmanız da mümkün ki bu durumda herhangi bir zahmete girmiş olmayacaksınız.

Mobil cihazınız üzerinden diğer cihazlarda açık kalmış olan oturumlarınızı kapatabilmeniz için yapmanız gereken aşağıdaki işlemleri takip etmek.

  1. Facebook uygulamasını açın ve sağ alttaki menü sekmesine geçin.
  2. Ayarlar sekmesine geçiş yapın
  3. Açılan menüden Hesap Ayarlarına dokunun.
  4. Güvenlik sekmesine geçiş yapın.
  5. Giriş Yaptığın Yer sekmesine dokunun.
  6. Sağ tarafta bulunan X butonlarına dokunmak suretiyle dilediğiniz oturumu kapatabilirsiniz.

Hangi X’e dokunursanız o oturumu kapatabilirsiniz. Hepsine dokunursanız tüm oturumları kapatmış olursunuz. Seçim size kalmış. Oturumunu kapattığınız cihazda daha sonra tekrar giriş yapmak istediğinizde daha sonra kullanıcı adı (e-posta) ve şifrenizle giriş yapmanız gerekecektir.

Bu bilgilere sahip olduktan sonra bir yerde oturumunuzu yanlışlıkla açık unutmuş olmanız sizin için problem olmayacaktır. Siz bu adımı tamamladıktan sonra herhangi biri hesabınıza giriş yapmak istediğinde bunu başaramayacaktır. Tabi ki şifrenizi bilmiyorsa.

Türkiyenin en büyük evden eve taşıma web sitesine hoş geldiniz linklere tıklayıp sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
ofis taşımacılığı
beylikdüzü evden eve taşıma
beyoğlu evden eve taşıma
fatih evden eve taşıma

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir