iPhone Kullanıcılarının En Çok Yaşadığı Sorunlar

Günümüzde temel ihtiyaçlardan biri olarak görülen akıllı telefonlar verdikleri hatalarla bizleri adeta delirtmeyi başarıyor. iPhone dünya üzerinde kullanıcı sayısı en yüksek teknolojilerden biri olarak gösteriliyor. Fakat bazen yaptığı hatalar, verdiği uyarı mesajları bu denli büyük bir firmaya yakışmayacak cinsten olabiliyor.

Verdiğimiz listedeki hatalar iPhone kullanıcıları tarafından çok yakından biliniyor. Okurken güleceğiniz bu maddeler, gerçekten yaşandığında ise sizi sinir krizine sokabilir.

  • Şarj aletiniz henüz çok yeni olmasına rağmen soket kısmından hemen kırılma yaşayabilir. Apple’ın orijinal ürünleri çok pahalı olunca bu durum bir hayli canınızı sıkabilir.
  • %17 problemini her iPhone kullanıcısı bilir. Telefonun şarjı %17 olsa bile bir anda kendini kapatabilir, bu nasıl oluyor halen bilim adamları tarafından araştırılıyor.
  • Bataryada yaşanan ani düşüşlerden siz de sıkılmadınız mı? %55 olan şarj bir anda %41’lere kadar düşebiliyor.
  • Birinin size mesaj yazdığını anladığınız baloncukları görürsünüz fakat gelen mesaj falan yoktur. İnsanı şizofren olma derecesine kadar getirebilir.
  • Bir iPhone yere düştüğünde onu yerden almak büyük bir cesaret ister çünkü ekranı %90 kırılmıştır.
  • Cep asistanınız Siri en basit sorulara bile çok saçma cevaplar verebilir.
  • Arka plandaki uygulamaların yenilenme özelliğini kapatmazsanız kısa bir süre içerisinde internet paketiniz bitebilir.

Bu sorunlar iPhone kullanıcılarının ortak sorunlarından olduğu için mutlaka siz de verdiğimiz maddelerden birini yaşamışsınızdır. Bunlardan başka tipik bir hata yaşıyorsanız yorum bölümünden yazmanızı rica ediyoruz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir