iPhone ve iPad ekranlarıyla animasyon aşk hikayesi

İzleyince gerçekten çok beğeceğiniz bir video olduğunu başından vurgulamak isterim. Bunun yanısıra çok da harika bir uydurma olmuş. Yani iPad, iPhone ve Macbook ekranları üzerinden teknolojiye uygun bir aşk hikayesi nasıl olur gerçekten çok iyi kurgulanmış.

Aslında bu video bir klip. Sosyal medyada belki rastlamışsınızdır. Rastlamadıysanız bile yakın zaman içinde mutlaka size de uğrayacaktır. 😉 Ancak videonun detayları hakkında pek fazla bilgi bulamayabilirsiniz. O bilgiyi de elmadoktoru olarak bizden almış olacaksınız.

Ukraynalı müzik grubu Brunettes Shoot Blondes‘ın bir videosu olarak yayına girdi. Tabiki kısa süre içinde de animasyon video kategorisinde beğeni toplamaya başladı. Çekimlerde 14 farklı ekran kullanılmış. Biz saymadık ama bilgiler bu yönde. Belki içinizde bir sayan olursa yorumlardan bizi de aydınlatabilir.


“Brunettes Shoot Blondes – Knock Knock”

Senaryo grubun solisti Andrew Kovaliov’un aklına gelmiş. Ticari izinleri alabilmek oldukça vakitlerini almış. Buradan dert yanmış olsa da tavşanın aşk hikayesi oldukça beğeni topluyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir