iPhone ve iPad İçin Satechi BT Media Uzaktan Kumanda

iPhone, iPad ve iPod touch cihazlarınızı kablosuz olarak medya kontrolünü sağlayabileceğiniz Satechi BT Media Remote uzaktan kumanda güzel bir fikir gibi görünüyor. Cihazlarınızı başka herhangi bir dock, araç kiti vb. bağlamaksızın direk olarak cihazınızın Bluetooth bağlantısı ile bağlanarak medya kontrolünü Satechi BT Media Remote ile yapabilirsiniz. Televizyonunuzu veya araç müzik sisteminizde kullandığınız gibi müzik ve video kontrolünü kablosuz olarak sağlamanın keyfini yaşayabilirsiniz. BT Media Remote, Bluetooth 3.0 protokolünü desteklediğinden iMac, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini ile de uyumludur. Yetenekleri ve yapabildikleri bu kadarla kalmayan Satechi BT‘nin diğer marifetlerini ve tanıtım resimlerini yazımızın devamında görebilirsiniz.

BT Media Remote iPhone iPad ve Mac

Siri ile Etkileşim

Siri ile etkileşiminizi de sağlayabilecek olan BT Media Remote üzerinde yer alan Home tuşu sayesinde cihazınıza ulaşmaya gerek kalmadan özellikle araç kullanırken ve koşu yaparken Siri özelliğini de kullanabilmenizi sağlar.

BT Media Remote iPhone iPad ve Mac BT Media Remote iPhone iPad ve Mac

Kamera Shutter Özelliği

BT Media Remote aynı zamanda cihazınızdaki fotoğraf uygulaması üzerinden uzaktan tetiklemek sureti ile resim çekmenizi sağlar. Tıpkı bir Shutter gibi kullanacağınız BT Remote grup çekimleri vb. fotoğraf çekimlerinizi yapabilmenizi sağlar.

Batarya Ömrü

BT Media Remote kullandığı CR-2025 para pil ile 6 aylık batarya ömrü ile de hayli kullanışlı bir cihaz gibi görünüyor.

Uzaktan Sunum

BT Media Remote’un bir başka özelliği de cihazınızda yüklü olan Keynote uygulaması üzerinden veya Mac bilgisayarlardan uzaktan sunum yapabilmenizi de sağlar.

BT Media Remote iPhone iPad ve Mac BT Media Remote iPhone iPad ve Mac

Tüm bu özelliklerden faydalanmanın ve cihaza sahip olmanın bedeli ise 39.99$. Fiyatı ile de gayet uygun olduğunu gördüğümüz BT Media Remote Satechi sitesinde satışa sunulmuş durumda.

Blog’umuza ait son güncellemeleri Twitter veya Facebook sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir