iPhone ve iPad ile kendi soyut duvar kağıdınızı oluşturun

Özel ve elbette bir o kadarda hoşunuza gidecek bir duvar kağıdı yani wallpaper bulmak eğer benim gibi zor beğenen biriyseniz oldukça zahmetli bir iş haline gelebiliyor. Böyle durumlarda wallpaper sitelerinde siz de muhtemelen benim gibi saatlerinizi harcayıp yalnızca bir kaç görsel elde etmiş oluyorsunuz ve sonra da o görsellerin düşündüğünüz kadar da telefonunuza yakışmadığını düşünüyorsunuz. Eğer soyut görsellerden hoşlanıyorsanız ve biraz da kendi yaratıcılığınızı ön plana çıkartmak istiyorsanız kendi wallpaper’larınızı kendi cihazınızda kendiniz oluşturabilirsiniz.

kendi-wallpaperini-yap

Bu işlem için ilk olarak App Store’dan ücretsiz olarak iPhone ve iPad cihazlara uyumlu olan Crystall Wallpaper uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Uygulama tamamen ücretsiz olması nedeniyle ayrıca bütçe dostu da olmuş oluyor. Fakat içerisinde dileyen kullanıcılar için fazladan ekstra kalıplarda bulunuyor.

Uygulama sizlere bazı belli başlı şemalar sunuyor ve siz de tıklamalarınız ile birlikte bu şemalara yol verip kendi zevkinize göre uygun Abstract yani soyut görseller oluşturmanıza yardımcı oluyor. Görselinizi oluşturduktan sonra da bunu hemen kaydetmenize yardımcı oluyor. Ardından siz de bunu dilediğiniz gibi wallpaper olarak kullanabiliyorsunuz. Çok eğlenceli ve özellikle soyut görselleri kullanmak isteyen kullanıcılar için oldukça kaliteli bir uygulama.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir