iPhone ve iPad kılıflarında: Element Case

Cihazlarımız için kılıf şüphesiz ki çok önemli. Çünkü cihazlar için hatırı sayılır rakamlar ödüyoruz ve bunları da bir şekilde korumamız icap ediyor. Tabiki bunları korurken de dünyaca kalite adına ün yapmış markaları da unutmamak lazım. Bir önceki tanıtım yazımızda ekran koruyucu filmlerden Spigen SGP için genel bir bakış yapmış, tanıtımı adına bir giriş yamıştık. Mobil dünyanın gelişmesiyle birlikte bu tarz yeni firmalar da peydah oldu haliyle. Ülkemizde de bu tür dünyaca ünlü markalar yeni yeni pazarlarını oluşturuyorlar. Dolayısıyla bunları öncelikle genel anlamda tanıtmak ve ön bilgi sağlamak istedik.

Element Case Sektor 5
Element Case Sektor 5

Hemen yazımın başında Element Case nedir? diyerek giriş yapalım;

Element Case, özellikle iPhone ve iPad için aksesuar üreticisi ve bu konuda da hatırı sayılır bir üne sahipler. Ürünlerinin başlıcaları tabiki kılıf. Ama kılıf kavramını basitlikten çıkarmış ve biraz daha farklı açılardan bakarak, farklı ürünler geliştirmişler. Dolayısıyla da sadece basit bir kılıf olmaktan çok, faydalı birer aksesuar da olmuşlar koruyuculuklarının yanısıra.

Marka hakkında kısa birkaç bilgi de vermek gerekirse; Geçtiğimiz haftalarda yapılan CES 2014‘te yeni ürünlerinin tanıtımlarının yanısıra gelecekteki misyonları adına da söyleşiler yapıldı. Bunlardan birisinde önümüzdeki zamanlarda Samsung ve diğer markalar için de kendi kalitelerini getirmek için çalıştıklarını söylemişlerdi. Sözlerinde de durmuşlar ve Samsung Galaxy S4 aksesuarları ile piyasalarını genişletmişler.. “Ürünlerimizde kesinlikle kaliteli malzeme kullanmaktan çekinmiyoruz bu nedenle piyasaya göre yüksek fiyatlar oluşabiliyor. Ama kullanıcıya bu deneyimi en iyi kaliteyle sunmaya çalışıyoruz.” diyolar.

Ürünler konusunda yine bu yazımızda tek tek inceleyemeyeceğiz. Belki ilerki tanıtımlarımızda tekil tanıtımlarda da bulunabiliriz. Şimdilik genel anlamda tanıtım yapalım.

Ürünlerinde; Soft Touch (yumuşak dokunuş hissi veren plastikler), cüzdan tasarım, karbon fiber, deri, altın vs renk seçeneği gibi özellikler bulabilirsiniz. Tabiki kendilerine güvendikleri en büyük nokta da kaliteleri.

Peki Element Case ürünlerini Türkiye’de bulabilir miyiz?

Sorunun cevabı tabiki evet. Pazar paylarını genişletmek istiyorlar ve Türkiye’ye de çeşitli firmalar aracılığıyla giriş yaptılar. Bu ürünleri satın almak için yine site sponsorumuz Monofe.com‘a göz atabilirsiniz. Hatta sizi uğraştırmayalım direk Element Case ürünlerinin olduğu kategorinin linkini de aşağıdan verelim. 😉 Bir göz atın bakalım ilginizi hangileri çekecek. Ben biraz klasikten hoşlandığım için wallet (yani cüzdan) tasarımlarını daha çok beğendim. Ama Sektor 5 ürünü de çok havalı duruyor doğrusu. İşte ürünler:

http://www.monofe.com/urunler.php?act=search&q=Element%20Case

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir