Geçtiğimiz günlerde ilk olarak yayınlandığında iFaith 1.0 olarak yayınlanan iH8sn0w'un yeni geliştirdiği SHSH kayıt aracı olan iFaith v.1.2.1'in ardından çeşitli hataların giderildiği 1.2.2 sürümü olarak güncellendi. Aslında tek başına bir SHSH aracı olmaktan çok bir bakıma küçük bir araç kutusu olarak tanımlayabileceğimiz iFaith iPhone, iPod Touch, iPad ve AppleTV gibi cihaz sahiplerinin çok işine yarayacak bir uygulama. Kendine ait bir SHSH sunucusu olan ve kayıtları bu sunucularda tutan iFaith aynı zamanda ilgili kayıtları bilgisayarınıza da indirerek yerelde saklamanıza da olanak tanıyor. Yine iFaith içinde DFU aracı olan iReb de yer alıyor. iFaith'in tam olarak ne işe yaradığını daha rahat anlamanız için yazımızın devamına bir kaç ekran görüntüsü ekledik bu aracın detaylı kullanımı hakkındaki video / resimli dersi de blogumuzda bu sayfada bulacaksınız.
Güncelleme: iFaith'in bu sürümü yeni sürümleri çıktığından kullanılmamalı ve buradaki sayfadan son sürümü kontrol ederek indirip kullanabilirsiniz.
TinyUmbrella ile beraber iDevice kullanıcıları için SHSH kayıt işlemine farklı bir boyut getiren iFaith her iphone, iPad, iPod Touch ve Apple TV kullanıcısının bilgisayarında bulunması gereken bir uygulama. Uygulamanın ilk sürümü gibi bu sürümü için de henüz mac kullanıcılarına özel bir sürüm bulunmuyor, sadece iFaith 1.2.2windows kullanıcıları için kullanım imkanı sunduğunu da ayrıca belirtmeliyiz.
- iFaith v.1.2.2 Windows Sürümü İndir
- iFaith Kullanarak SHSH Kaydı Nasıl Alınır Video Derse Git >>









