iPhone’dan çerçevesiz ekran sızıntısı!

Yeni iPhone için birçok spekülatif haber geliyor. Bunlara bir yenisi daha eklendi fakat bunun doğruluk ihtimali biraz daha yüksek. Daha önceleri de çerçevesiz ekrana giderek yaklaştığı ve ilerki modellerinde çerçevesiz ekran kullanabileceği vurgulanıyordu. Sızıntı görseline bakarsak ekran büyüklüğü çok fazla değişmemiş. Fakat yeni iPhone (nam-ı diğer iPhone 6 veya iPhone Air) için iki farklı ekran seçeneğiyle gelebileceğine dair haber yapmıştık. Bunu göz önünde bulundurarak ekran büyüklüğü hakkında yorum yapmak zamansız olur sanıyorum.

Haliyle iPhone 6 2014 yılı için en çok beklenen ürün. Birçok şirket yeni modelleriyle iPhone’la kapışmaya çalışıyor. Gerçekten çok başarılı modeller de geliyor. Hal böyle olunca da iPhone’undan daha fazla şey bekleniyor. Teknoloji takipçileri olarak baktığımızda, hem tasarım hem teknolojik anlamda yüksek ve şaşırtıcı beklentiler hakim. Sızıntıda olduğu gibi çerçevesiz ekran; tasarım anlamında beklentileri biraz karşılayabilir.

Resimde iPhone 4S, iPhone 5 ve iPhone 6 yan yana bulunuyor.
Resimde iPhone 4S, iPhone 5 ve iPhone 6 yan yana bulunuyor.

Yazının ortasına geldik ama şunu da söyleyeyim: Bu sızıntı haberi genel anlamda takipte olduğum kaynaklarda yer almıyor. Bu nedenle sızıntıyı güçlendirici birşey şimdilik söz konusu değil. Çerçevesiz ekran iPhone ile çok beklendiği ve bununla eş değer haberleri çok duyduğumuz için, herhangi bir spekülatif haber de olabilir. Yani beklentiyi bu anlamda yükseltmemek gerek.

Sızıntı Sina Weibo internet sitesinde yayınlandı. Çok kısa bir süre sonra da yayından kaldırıldı. Artık nasıl yorumlarsınız bilemiyorum. Çünkü her şekliyle yorum yapabilmek mümkün. Bakalım çerçevesiz ekranı güçlendirecek yeni haberler gelecek mi? Takipteyiz, siz de bizi takipte kalın. 😉

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir