iTunes, Oyunlar sekmesinde değişilik yapıldı

Yeni bir oyun arıyorsak genelde ilk durağımız ya oyun incelemeleri yapan web siteleri ya da Apple‘ın kendi yazılımı olan iTunes oluyor. iTunes da oyunlar sekmesine giriş yaptığımızda en üst sekmede uzun zamandır “En İyi Yeni Güncellemeler” sekmesini görüyoruz. Elbette güncellenen iyi oyunlardan haberdar olmak bir artı puandır fakat biz bu sekme sayesinde daha önemli olan, yani “En İyi Yeni Oyunlar” sekmesini kaçırıyor ve bu sekmeyi daha altta buluyorduk.

iTunes üzerinde yapılan değişiklikle birlikte ise bu sekme çok daha altlara çekildi ve “En İyi Yeni Oyunlar” en üste yerleştirildi. Apple’ın böyle bir karar vermesinin arkasında ise oldukça güçlü sebepler var. En önemli sebep elbette kullanıcıların yeni çıkmış olan oyunlara kolayca erişebilmesi. Böylece oyun geliştiricilerinin güncelleme deliliğine de bir son getirilmiş oldu.

en-iyi-yeni-oyunlar

En üst sekmede güncellenen oyunlar yer aldığı için birçok oyun geliştiricisi veya şirket oyununu düzenli aralıklar ile güncelleme alışkanlığını edinmişti. Bu da oyunun en üstte çok fazla daha iOS kullanıcısı tarafından görülebilmesi anlamına geliyordu. Artık bugünden sonra geliştiriciler boş güncellemeler yapmayacak ve iOS kullanıcıları olarak bizler en üst sekmede “En İyi Yeni Oyunlar” ile daha doğru bir şekilde karşı karşıya kalacağız.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir