iWatch için her geçen gün farklı bir beklenti

iWatch ismi bile net değilken bu kadar söylenti teknoloji severlerin bu konudaki beklentileri olarak yorumlanabilir. Giyilebilir teknoloji konusunda her şirket bir plan hazırladı neredeyse. Apple da bu işi üstlenen ilklerden. Fakat bir türlü ilk ürünü çıkmadı. Kol saati veya bileklik şeklinde olması kuvvetle muhtemel.

iWatch için birçok şirket isim hakkında başvuruda bulundu bile. Umarım Apple elini çabuk tutar da en azından beklentinin ardından gelen yakıştırma isim iWatch’u kaçırmaz. 🙂 Her neyse iWatch için çalışmalar sürüyor. Çıkması biraz gecikmiş olsa da Apple’ın bu konuda ince eleyip sık dokuduğunu düşünüyoruz. Çünkü Sony ve Samsung gibi devler bu konuda adım attılar, ürünlerini sundular. Fakat beklenen ilgi henüz oluşmadı. Ancak geleceğin teknoloji olacağı da herkesin malumu. Bu yüzden Apple işi sıkı tutup rakiplerinden farklı olup gerçekten kullanışlı bir cihaz çıkarabilme peşinde.

iwatch UV Blayne Curtis

Özellikle sağlık alanında bu cihazdan beklentide hayli fazla. Kalp ritminden tutun, tansiyon ve şeker ölçümüne kadar birçok sağlık konusu beklentiler arasında. Yapılması da gerçekten muhtemel şeyler. Bu alanda son söylenti ise iWatch’ların güneş enerjisinden bizleri koruyabileceği. UV ışınlarını ölçerek şu kadar süre güneşte kaldın tehlike oluşturabilir şeklinde uyarı mekanizması vs. yapılabilir deniyor. Bu söylentinin kaynağı da analist Blayne Curtis.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir