iWatch ve iPhone 6’nın ekranında Safir cam kullanılabilir

Geçtiğimiz günlerde yapılan Apple geliştirici konferansında (WWDC) ürünler hakkında net bilgiler sunulmamış olsa da internet dünyasında Apple’ın dedikoduları son sürat yayılmaya devam ediyor. Bildiğiniz gibi en popüler dedikoduların arasında iPhone’un iki yeni model ile birlikte pazara tekrardan giriş yapacağı vardı. Dedikodulara göre çoğu teknoloji meraklısı iki cihaz arasındaki en büyük farkın ekran boyutları olacağını sanıyordu. Oysa son gelen bilgilere ekranların arasındaki tek fark sadece boyutları olmayacak.

4.7 ve 5.5 inç boyutunda gelecek olan cihazların arasında bir de ekran camı kalitesi farkı bulunacak. Apple tedarikçilerinden birinin yaptığı açıklamaya göre yeni modellerden 4.7 olması beklenen cihaz Gorilla Cam 3‘ü kullanacak 5.5 inçlik versiyonunda ise süper güçlü safir cam kullanılacağı iddia ediliyor.

iwatch

Tabii, hepsi bununla da sınırlı değil, yakında artık satışa sunularak Apple kullanıcılarının yüzünü tekrardan güldüreceği beklenen iWatch‘un de çok fazla çarpma ve çizilmeye karşı sapasağlam kalabilmesi için safir camdan nasibi alması bekleniyor. Elbette açıklamalar sağlam kaynaklarda olsa da resmi kaynaklardan değil, önümüzdeki günler de bizler de cihazların hangi özelliğe sahip olacaklarını hep beraber göreceğiz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir