Jailbreak Yapanlar İçin Yeni Bir Uygulama

Jailbreak kullanan Apple kullanıcıları, cihazlarını daha verimli ve aktif bir şekilde kullanabilirken, bir çok uygulama olanağına da sahip olabiliyor. Bir çok kişi jailbreak denince ücretli uygulamaların ücretsiz olarak kullanılmasını anlıyor. Fakat tüm bu düşünceler tamamen yanlış. Zira dediğimiz gibi, bu uygulamalar dışında, ücretsiz olarak sunulan ve cihazın performansını ve kullanılabilirliğini arttıracak bir çok uygulama bulunmakta.

jailbreak yapanlara yeni uygulama scale

Eskiden hatırlarsınız, MSN kullanırken güncel durumunuzda winamp’ta dinlediğiniz bir müziği gösterebiliyordunuz. Karşınızdakilerde sizin o an ne dinlediğinizi görebiliyordu. Şimdi tanıtacağımız bu uygulamada buna benzer bir uygulama. Scale, adlı uygulama ile birlikte o an Apple cihazınızda ne dinliyorsanız, Mail yoluyla, Twitter ile veya mesaj yoluyla paylaşmanızı sağlıyor. Ayrıca, Scale uygulaması ile, istediğiniz gibi bir şarkı listesi oluşturabiliyorsunuz. Böylece, kendi müzik zevkinize göre bir listeye sahip olabilirsiniz.

iOS 5 işletim sistemine sahip olanlar sadece twitter, mail ve mesaj yoluyla paylaşabilirken, iOS 6 işletim sistemine sahip olanlar bu özelliklerin yanında, Facebook üzerinden de paylaşım yapabiliyorsunuz. Eğer Scale uygulamasını kullanmak istiyorsanız, mutlaka Apple cihazınızın jailbreakli olması gerekli. Ayrıca, en düşük işletim sistemi olarak iOS 5 ve daha yukarı sürümleri kullanmanız gerekecektir.

Son olarak belirtmek isterizki, Scale uygulaması iPad cihazlarınız için aktif durumda değildir. Fakat, iPad için çalışmaların olduğu belirtiliyor. Şu an Cydia üzerinde bulma şansınız yok. Zira, sadece web üzerinden indirebilirsiniz. Sizde bu uygulamayı kullanıyorsanız veya kullanacaksanız yorumlarınızı bizimle ve okuyucularımızla paylaşabilirsiniz.

One Comment

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir