Jailbreakme iOS 4.3.3 Jailbreak 1 Milyon İndirme!

iPad 2 iOS 4.3.3 JailbreakComex tarafından geliştirilen PDF exploiti ile safari üzerinden uygulanan iOS 4.3.3 untethered jailbreak metodu olan jailbreakme, üzerinden 24 saat geçmeden 1 milyon indirme sayısına ulaştı. Tabi bu indirme sayısı içinde aylardır jailbreak bekleyen iPad 2 kullanıcıları önemli bir yer tutuyor. Bundan önce iPhone 4, iPhone 3GS ve iPod Touch kullanıcıları zaten iOS 4.3.3 untethered jailbreak ile çoktan buluşmuştu ki iPad 2 sahiplerinin kendilerini tabiri caiz ise üvey evlat muamelesinden comex’in jailbreakme 3.0 jailbreak metodu kurtardı. Halen iphone 4 / 3GS ve iPod touch cihazlarını jailbreak yapmamış olan kullanıcılar da son derece basit olan ve bir o kadar da sorunsuz bu metod ile cihazlarını untethered olarak jailbreak yaptılar.

Doğal olarak bu cihazların da jailbreak yapılması ile indirme sayısı 1 milyonu böylelikle rahat aştı. Bilineceği üzere Sn0wbreeze iOS 4.3.3 untethered jailbreak ve bir diğer metod olan Redsn0w iOS 4.3.3 untethered jailbreak metodları bir kaç adımdan oluşan fonksiyonu ile cihazların jailbreak yapılmasını sağlıyor. Ancak jailbreakme.com tarayıcı bazlı olarak PDF açığını kullanarak jailbreak yaptığından tek bir tıklama ile saniyeler içinde iOS 4.3.3 sürümlü iPad 2, iPhone 4, iPhone 3GS ve iPod Touch cihazlarını jailbreak yapabiliyor.

Jailberakme.Com 3.0 iOS 4.3.3 untethered Jailbreak Jailberakme.Com 3.0 iOS 4.3.3 untethered Jailbreak Jailberakme.Com 3.0 iOS 4.3.3 untethered Jailbreak
Cihazınızdan safari açtığınızda adres satırına “jailbreakme.com” yazıyor ve ardından iki tıklama ile Cydia yüklü iOS 4.3.3 untethered jailbreak kullanımınıza hazır bir şekilde sizi bekliyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir