jLauncher: Yeni Görev Yöneticisi

Cihazınız jailbreaklı ve home tuşunuz arızalı veya kullanmak istemiyorsanız yeni görev yöneticisi ile tanışma vaktiniz geldi demektir: jLauncher

jlauncher

BigBoss reposundan 1.99 Dolar karşılığında veya insanelyi reposundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz jLauncher tweakı görev yöneticisi olarak çalışıyor. Activator uygulamasını kullanarak jLauncher’a kısayol tanımlayarak kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. jLauncher’i çalıştırdığınızda, cihazınızın sağ tarafında açık olan tüm uygulamaları görebilir, dilerseniz programlar arası geçiş yapabilir, dilerseniz üstlerine basılı tutarak uygulamaları kapatabilirsiniz. Programlar arası geçiş ve programları kapatma özelliklerinin yanı sıra, alt tarafta beliren menüyle cihazınızın ses ve parlaklık ayarlarına ulaşabilir ve dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Ayrıca, sol kısımda çıkan müzik menüsü sayesinde müziklerinize ulaşabilir dilediğiniz parçayı açabilir, şarkılar arası kısa yoldan geçiş sağlayabilirsiniz.

jlauncher

Pek çok kullanıcıya kullanışlı gelmese de, görsellik açısından cihazınıza farklı şeyler katmak için kullanılabilecek bir tweak olduğu kanısındayız.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir