Joomla Özel Destek

Joomla! içerik yönetim sistemi ile webtasarım yapan firmaların artması, joomla uyumlu hosting satışlarından da rahatlıkla anlaşılabileceği gibi ülkemizde gayet popüler bir hale geldi. hal böyle olunca joomla hakkında gerek kurumsal gerekse de bireysel çözümlerin önemi de bir hayli arttı. Bu konuda da basma kalıp joomla sitelerinden çok gerek tema tasarımı gerekse de sitede kullanılacak olan eklentilerin özel olması talepleri de aynı ölçüde artış gösterdi.

jr-kutuİşte bu nokta da, bu amaca yönelik olarak açılan www.joomlarehberi.com asıl amacı itibariyle gelecek olan tema tasarım talepleri ile eklenti geliştirme taleplerine cevap verebilmek adına hizmete girdi. Joomla hakkında profesyonel anlamda ve komple çözüm vermek adına da www.joomlarehberi.com/forum kısmından da ücretli veya ücretsiz olarak  joomla hakkında genel desteğin verileceği bir de forum eklendi.

Böylelikle bu alanda bir ilk olan “Joomla Komple Çözüm Merkezi” olarak “Joomla Rehberi” bu noktadaki gelen talepleri karşılamak adına hizmete açıldı. Henüz site çok çok yeni olduğundan bir takım eksiklikler ve ilk bakışta yetersiz gelebilecek olan bir foruma sahip olduğu görülse de, joomla konusundaki tecrübemiz ve titiz çalışma sayesinde çok kısa zamanda kendi alanında hak ettiği yere hızla ulaşacağını düşünüyoruz. Gerek profesyonel tasarımlar adına gerekse de anlık joomla çözümleri adına ihtiyaçlarınıza cevap vermeye aday olan www.joomlarehberi.com siz joomlacıları arasında görmekten mutlu olacaktır.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir