Joomla!cılar 22 Mayıs’ta Buluşuyorlar

Joomla Türkiye User GroupsO gün yapacak çok daha önemli bir işiniz yoksa JUG (Joomla User Groups) Türkiye adına düzenlenen buluşmaya katılarak diğer joomla kullanıcıları ile bir araya gelip sohbet ortamını paylaşabilirsiniz. 22 Mayıs Pazar günü yapılacak olan bu buluşma herhangi bir etkinlik içermeyip sadece sohbet ortamında fikir alışverişi şeklinde bir tanışma, kaynaşma toplantısı olacak. Aslında bu tip toplantılar gelecekte düzenlenecek olan daha büyük Joomla! organizasyonlarının da antremanı niteliğinde ve JUG Türkiye adına neler yapılabilir gibi konuların da konuşulduğu faydalı bir bir araya geliş olacak. Saat 10:00 ile 16:00 arasında yapılması düşünülen bu toplantıya yazımızın devamındaki adresten ulaşabilirsiniz

Toplantıya katılacak olan katılımcılar için adres bilgileri ve ulaşım için bilgiler;

Yer: Hayat Vakfı
Adres: Haseki, Küçükmühendis Sk. No: 7 – Fatih
Harita: Google Haritalar
Ulaşım Haritası: İETT – Oraya Nasıl Giderim ? (Varış noktaları YUSUFPAŞA, İETT Haseki, Cerrahpaşa)
Kısa Tarif:
Haseki Hastanesinin arkasında, Haseki Caddesi ile Cerrahpaşa Caddesi arasında Nakşi Sokaktan girilebilir. Köşesinde oto yıkamacısı olan sokakta, köşk görünümlü bina olup, binada Hayat Vakfı tabelası mevcuttur.

Toplu Taşıma:
Civardaki duraklar İETT Haseki ve Cerrahpaşa durakları ile Yusufpaşa Tramvay durağıdır. Aksaray Metrodan yürüyerek 10 dk. (1 km.’den az) mesafededir.

  • Eminönü İskele’den 81 ile Mısırçarşısı, oradan T1 tramvayla Yusufpaşa (10 dk.),
  • Zincirlikuyu’dan 28O ile Okmeydanı Eğt. Hast. ve oradan da 92T ile Yusufpaşa (Aktarma hariç 25 dk.),
  • Avcılar Metrobüs’den 400A ile Yavuz Sultan Selim, oradan 76T ile Yusufpaşa (Aktarma hariç 1 saat civarı),
  • Bakırköy’den 72 T ile Yusufpaşa (25 dk.),

Yazımızın başında da dediğimiz gibi yapacak çok önemli bir işiniz yoksa o gün orada olup Joomla!nın bir araya getirdiği insanlar ile tanışıp sohbet edebilirsiniz. Bu arada Joomla! ile yeni tanışmış olanlar özellikle katılırlarsa Joomla hakkında hemen her konuda bilgi alışverişi yapabilirler.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir