Kik Mesaj Uyugulaması Güncellendi

kik-messenger

Popüler çapraz mesajlaşma uygulamalarından olan Kik, iOS platformunda dün akşam itibariyle 7.8 sürümünü kullanıcılara sundu. Bu güncelleme ile yenilenmiş bir dizaynı daha açık tonlar ve modern kullanıcı arayüzü ve bir takım başka değişikliklerle farklı bir Kik deneyimi yaşamanız sağlanmış.

Bu güncelleme pek önemli görünmese de fark edilebilir ve göze değer değişiklikler sunmuş. Birçok koyu tondaki renkler daha sade açık tonlu renklerle değiştirilmiş ve aerodinamik bir deneyim sağlanması amacıyla bu uygulama için birçok tweak mevcut.

Yukarıda bahsettiğimiz görsel değişikliklerin yanı sıra, bugünkü güncellemede arama ve sessize alma opsiyonları da sunulmuş. Kik tarafından yapılan açıklamada, sohbet edebilmek için insanlar bulabilmek her zamankinden daha kolay bir hale getirilmiş ve sessize alma opsiyonunu kullanarak daha rahat bir kullanım deneyimi yaşayacaksınız.

Kik Messenger her ne kadar Whatsapp ve Snapchat gibi çok fazla dikkat çeken bir uygulama olmasa da, 185 milyon kullanıcı ile çok da beceriksiz olduğu söylenemez. Eğer Kik uygulamasını daha önce denemediyseniz veya kullanmayalı uzun süre olduysa, uygulamanın yeni sürümünü kullanmak kayda değer olacaktır. Kik Messenger uygulaması App Store’da ücretsiz olarak sunulmakta.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir