Kingdom Rush Origins App Store’a Geldi

Kingdom-Rush-Origins

En iyi flash oyunlardan bir tanesi olarak görülen Kingdom Rush oyunu, Kingdom Rush Origins adıyla iPhone için, iPhone Rush Origins HD adıyla da iPad için ayrı ayrı 2.99 dolar ve 4.99 dolar fiyatlarla ayrı ayrı App Store’da yerlerini aldılar.

Ironhide oyun stüdyosu tarafından yaratılan Kingdom Rush Origins oyunu, oyunun flash versiyonu olan Kingdom Rush ve ikinci sürümü olan Kingdom Rush Frontiers oyunlarının tanıtımı tadında olmuş.

Serinin flash oyunlarını bilmeyenler için, oyuncular mistik alanları deniz yılanları, Gnoll kabileleri, büyülü yaratıklar ve alacakaranlık elflerinin eşsiz kaleler, epik kahramanlar ve kudretli bir takım güçlerle koruyarak dünyayı yeniden kurtarmayı amaçlamaktalar.

Oyunun iOS sürümünde, birçok yeni seviye ile büyü, sekiz adet yeni özel kale, otuz adet yeni düşman, dokuz adet yeni kahraman, yetmişin üzerinde ödül, üç farklı zorluk derecesi ve daha fazlası mevcut.

Eğer kale savunma oyunları oynamayı seviyorsanız, o halde Kingdom Rush Origins oyunu tam size göre. Aşağıdan oyunun videosunu izleyin:

Oyunun özellikleri şu şekilde:

  • Kingdom Rush dünyasına yeniden giriş yapın; gizemli elf ormanlarını, büyülü peri krallıklarını ve hatta eski metropol yüzer kalıntıları ziyaret edin.
  • Uzaylıların güçlerini yeni kaleleriniz ve asker birliklerinizle alt edin! Uzaylı okçular, mistik büyücüler, taş büyücüler ve uzaylı piyadeler ordunuzu bertaraf etmeye çalışıyorlar!
  • 18 farklı güce sahip sekiz adet yeni ve özelleştirilmiş kaleyi keşfedin! Elf nişancılar, koşan ayılar, sihiri elinde bulunduran sihirbazlar ve hatta dev animasyonlu ağaçlardan oluşan düşmanlarınızı yenin.
  • 30 yeni düşmana karşı silahlarınızı alın ve epik patron savaşlarına katılın! Gnoll ordusu, dev örümcekler ve korkunç Alacakaranlık ordusuyla yüzleşin.
  • Dokuz adet efsanevi kahramanı ve güçleriyle tılsımlarını geliştirin.
  • Yıldırım yağmurları, takviye ekip çağırma ve her kahramanın eşsiz güçlerini kullanın ve düşmanların skorlarını yok edin.
  • 70 farklı ödül ve üç zorluk modu ile bu oyunda saatlerinizi geçirecek ve içinde kaybolacaksınız.
  • Classic, Iron, ve Heroic adlı üç farklı zorluk modu sizi bekliyor.
  • Kazandığınız paraları kullanarak yeni ve geliştirilmiş ekipmanları almayı unutmayın.
  • Oyun içinde bulunan sözlüğe bakarak düşmanlarınız ve kaleleriniz hakkında ön bilgi edinin ve stratejinizi ona göre belirleyin.

Eğer ilgilenirseniz – oyunu beğendiyseniz buradanburadan ve buradan yüksek çözünürlüklü Kingdom Rush Origins oyununun yüksek çözünürlüklü duvar kağıtlarına ulaşabilirsiniz.

Kingdom Ruh Origins Oyununu 2.99 dolar ücretle iPhone için indirmek için tıklayın.

Kingdom Ruh Origins HD Oyununu 4.99 dolar ücretle iPad için indirmek için tıklayın.

Oyunun ihPhone versiyonunun 157 megabayt, iPad versiyonunun da 332 megabayt olduğunu ve oyunu indirebilmek için iOS 7 ve üzeri sürüme sahip olmanız gerektiğini hatırlatmadan geçmeyelim.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir