Lenovo’dan Vibe Z Geliyor !

Teknoloji dünyasında bilgisayar üreticilerinin en büyükleri haline kısa bir sürede gelen Lenova, şimdilerde ise akıllı telefon modelleri ile kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Vibe Z isimli bu telefon bir çok özelliği ile ilgi çekiyor.

Lenova Vibe Z akıllı telefonun özellikleri arasında ilk bakışta gözümüze 5.5 inç ekranı ve phablet sınıfında olması çarpıyor. Cihaz içerisinde 2.2 GHz hızında üstün teknoloji Snapdragon 800 işlemci ile birlikte 2 GB Ram yer alıyor. Ayrıca 13 megapiksel güçlü kamera özelliklerine de sahip.

Lenova tarafından özen ile hazırlanan arayüz aynı zamanda içeriğinde Android işletim sistemi bulunduracak. Kullanıcılarına güçlü bir kamera deneyimi yaşatacak olan bu akıllı telefonun ön kamerası 5 megapiksel, arka kamerası ise 13 megapiksel. Cihazın bir diğer özelliği ise çift sim kartlı olması ve mobil pazarda en çok aranan özellikler arasında yer alıyor.

Piyasaya düşen görsellerde Lenova Vibe Z akıllı telefonuna ait özel kapaklarında yer aldığını görebiliyoruz. Bu özel kılıf, kullanıcılarına, hava durumu, saat gibi çeşitli detaylarıda gösteriyor. Cihazın arka kapağı ise parmak izi bırakmayacak özellikte tasarlanmış. Lenova Vibe Z modelinin piyasaya çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor, fakat çok yakın bir zamanda piyasaya çıkması bekleniyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir