Liquipel 2.0 İle Telefonunuz Su Geçirmeyecek

Yapılan araştırmalara göre dünyada her on kişiden birinin cep telefonunun suya düşme sonucu arızalandığını biliyor musunuz? Bilmiyorsanız bu bilgiyle konumuza giriş yapmış olalım.

liquipel

Peki binlerce lira ödeyerek aldığınız cep telefonunuzun su ile temas ederek bozulma ihtimali hiç aklınıza geliyor mu? Bunu düşünen tasarımcılar, cep telefonunuzun suyla temas halinde bile çalışmasını sağlayacak çalışmalar üzerinde sürekli çalışıyorlar. Bunun en güncel örneği ise Liquipel 2.0.

CES 2012 tüketici fuarında tanıtımı yapılan Liquipel 2.0, telefonunuzun en büyük düşmanı olan sıvı temasına karşı %100’e yakın koruma sağlıyor. Her ne kadar bir takım korumalar mevcut olsa da, Liquipel 2.0 şimdiye kadarkilerden farklı bir şekilde ve en koruyucu olanı olarak karşımıza çıkıyor.

Liquipel 2.0’ın kaplanması ie şu şekilde oluyor: Özel bir teknoloji kullanılarak cihazınıza uygulanan Liquipel 2.0’ı cihazınıza uygulatmak için cihazınızı uygulama yapacak olarak firmaya göndermaniz gerekiyor. Telefona hem görünmez bir kaplama yapan, hem de su geçirmeme özelliği katan firma cihazınızı tekrar yolluyor.

Cihazınıza sanki hiçbir işlem yapılmamış gibi hissetmenizi sağlayan Liquipel 2.0 sayesinde telefonunuza gelecek dış zararlardan korkmanıza artık gerek kalmayacak. Her ne kadar Liquipel yaklaşık bir yıl önce telefonlara uygulanmaya başlamış olsa da, 2.0 sürümü ile 100 kata varan daha fazla güvenlik sağlanıyor.

Özellikle ekran koruyucularının sürekli çizilmesi ve sararması problemini sürekli yaşayan kullanıcılar için, Liquipel 2.0’ın Türkiye’de de satışa sunulup uygulanabileceği haberi sevindirici bir haber olacaktır diye düşünüyoruz.

Aşağıdaki video daha aydınlatıcı bir bilgi verecektir.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir