Logitech’ten iPad Mini’ye özel yeni kılıflar

Logitech yıllardır bilgisayarlarınız için yan araçlar üretiyordu. Bu konuda oldukça tecrübeli ve beğeni toplayan Logitech mobil dünyanın da kapılarını aralamaya başladı. Mobil cihazlarınızı için de işlevsel aksesuarlar üretiyor. Bunlardan birisi de iPad Mini için özel koruyucu kılıf. Bu kılıf genel olarak kullanımda olan klavyeli kılıf segmentinde geliyor.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio for iPad Mini iOS’un kes/kopyala/yapıştır özelliklerinden de faydalanıyor. Küçük klavyesini kullanışlı hale getirmek için birçok şey bulunuyor. Bunlardan bence en önemlisi marka güvenilirliği. Ben henüz dandik bir aksesuar ürettiğin görmedim. En düşük segment için üretilen parçalar bile gayet şık ve sağlam oluyor. Bluetooth klavyesiyle akıcı ve hızlı bir kullanım deneyimi vaadediyor. Şarjlı olarak çalışan bu aksesurı tam şarj ettiğinizde 3 ay civarıda bir kullanım özgürlüğü var. Bu da gayet yeterli bir süre.

logitech ipad mini kılıf

Daha önceki mause’lardan tanıdığımız kullanmadığınızda kendini kapatıp pil koruma moduna geçme özelliği iPad Mini için ürettiği klavye kılıf için de geçerli. Bu da daha uzun pil ömrü için düşünülmüş ayrıntılardan. Dayanıklı olduğunu söylemiştik. Su geçirmez ve koruma içeren materyaller kullanılmış. Bu sayede iPad Mini’nizi dış etken çizik ve hasarlarına karşı koruyabilmeniz mümkün.

Fiyatından da biraz bahsedelim. Avrupa satış fiyatı 50-80 Avro arasında. Neden bu kadar geniş bir aralık derseniz de her ülkenin ticari vergi vs özelliklerine göre kullanıcılara ulaşırken farklılıklar gösterebiliyor. Ülkemizde de bu aralıkta bir fiyattan satışa sunulacaktır. Biraz pahalı bir ürün diye yorum da yapabiliriz. 😉

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir