MAC Bilgisayarlara Windows 8 Kurmak Oldukça Basit

Eğer sizde Apple firması tarafından üretilmiş MAC Bilgisayar ailesinden bir ürün kullanıyorsanız ve üründe Intel ailesine sahip bir işlemci varsa o zaman sizde Windows 8 İşletim Sistemine sahip bir MAC Sahibi olabilirsiniz.

Temelde MacOS İşletim Sistemi ile pazara çıkan ve bu sebeple günlük yaşamda kullandığımız birçok programda çalışma sıkıntısı yaşatan Mac Bilgisayarlar performans ve prestij olarak da oldukça ön plana çıkmayı başarıyorlar.

Bu sebeple özellikle birçok firma aldığı MAC Bilgisayarı Windows 8 İşletim Sistemine dönüştürmeye ve bu şekilde kullanmaya başladı. Bu sayede özellikle yazılım maliyetleri oldukça azalmış oluyor.

BootCamp adı verilen ve Apple tarafından hazırlanan bir uygulama sayesinde Windows İşletim Sistemi çok rahat bir şekilde Apple Mac markalı bilgisayarlara yüklenebiliyor. Bu sayede hem bilgisayar kullanıcına kolaylık sağlanmış oluyor hem de MAC Satışları için alternatif yollar üretilmiş oluyor.

Mac bilgisayarlara Windows İ;şletim Sistemini kurmak duruma göre değişse de ortalama olarak 20 dakika ile 1 saat arasında bir zaman dilimi içerisinde tamamlanabiliyor.

Örnek vermek gerekirse USB 3.0 desteği ile gelen ve SSD Hard Disk seçeneğine sahip olan MacBook AİR modeline USB 3.0 destekli bir hard disk üzerinden Windows 8 kurmak istemeniz durumunda ortalama olarak 25 dakika içerisinde BootCamp işlemleri hallederek ayarlamaları yapıyor ve size cihazı kullanılabilir halde sunuyor.

ShiftDelete tarafından hazırlanan örnek video aşağıdaki gibidir.

http://shiftdelete.net/maclere-windows-8-kurulumu-45137.html?ref=promo

2 Comments

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir