Macbook Pro ve Macbook Air’a güncelleme mi var?

Yeni yıl ile birlikte teknoloji dünyasının dedikoduları da bir bir kulağımıza gelmeye başlıyor. DigiTimes’in tedarikçi kaynaklı haberine göre Macbook Pro ve Macbook Air serileri 2013 haziran ayında güncellenecek. Peki geniş yankı uyandıran bu güncelleme haberinin detayları neler?

Macbook Pro

Alınan duyumlara göre yapılacak olan düzenlemeler sadece donanımsal olarak gerçekleştirilecek. Yani görsel olarak görmeye alıştığımız tasarımlar yine sabit kalacak. Yeni üretilecek Macbook’lar Haswell işlemci platformu kullanılacağı da alınan duyumlar arasında. Ayrıca ileri gelen Apple analistlerinden Ming Chi Kuo’nun tahminlerini de göz önünde bulundurmakta fayda var. Kuo’ya göre ilk olarak 2008 yılında piyasaya sürülen alüminyum kasalar yerine Retina ekrana sahip Macbook Pro ince kasalarını kullanabilir.

Bir değişiklik olsa iyi mi olur? Evet tabikide iyi olur. Çünkü Apple mevcut tasarımları 2008 yılından bu yana kullanıyor. Halen şık görünse de MBP için yenilenmesi artık gerekiyor. Şimdi sadece arkamıza yaslanıp 2013 yılının teknoloji ve Apple dünyasına getireceği yenilikler neler, izlemek kalıyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir