Mailbox Uygulaması İnteraktif Bildirim Seçenekleriyle Güncellendi

Mailbox-1

Popüler mail uygulamalarından olan ve iOS mail uygulamasından sıkılanlar için tasarlanan Mailbox uygulaması bugün sabah itibariyle güncellenerek 2.3.3 sürümüyle App Store’da yerini aldı. Sürüm numarasından da anlaşılacağı üzere 2.3.3 sürümü ufak değişiklikler içermekte fakat açıkların kapatılması ve performans geliştirmelerinin yanı sıra yeni interaktif bildirim seçenekleri açısından büyük bir güncelleme.

iOS 8 ile birlikte iPhone kullanıcılarının yeni özellikler kullanabilmesinin önünün açılmasıyla birlikte, uygulama yaratıcıları da uygulamalarını bu yönde güncellemekteler. Mailbox uygulaması da interaktif uyarı bildirimleri ile bu gelişime ayak uydurmakta. Şöyle ki, iOS 8 ile birlikte gelen yeni özellikte bildirim merkezine basit aksiyonlar eklenebilmekte ve Mailbox ekibi de 2.3.3 sürümüyle bunu kullanmış görünüyorlar. Bu sürümle birlikte bildirim merkezinden tek dokunuşla maillerinizi uygulamaya gitmeden erteleyebilir veya arşive gönderebilirsiniz.

mailbox-2

Aslında bu özellik jailbreak kullanıcılarının aşina olduğu Quick Reply (hızlı cevapla) özelliğiyle benzer özellik göstrmekte. Kilitli ekrandayken bir bildirim aldığınızda parmağınızı sola doğru kaydırmak suretiyle maili yok sayabilir veya arşivleyebilirsiniz. Aksi takdirde gelen mailleri bildirim merkezinde görmeye devam edebilirsiniz.

Dropbox ekibi tarafından yaratılan Mailbox uygulaması en son geçtiğimiz ekim ayında güncellenmiş ve iPhone 6 ve iPhone 6 Plus uyumlu hale getirilmişti. Uygulamanın Mac sürümünün de şu an beta sürümü test aşamasında ve yakında tam sürümü piyasaya sürülecek.

Mailbox uygulaması App Store’da ve uygulamanın kendi sitesinde (Mac kullanıcıları için) ücretsiz olarak indirilmeyi bekliyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir