Mor Renkli Galaxy S4 Geliyor

Geçtiğimiz Mart ayında büyük ses getirerek Samsung tarafından tanıtılan ve tanıtıldığı günden bu yana hakkında çok fazla konuşulan telefonlardan biri olan Samsung Galaxy S4, bir çok yerde okumuş olabileceğiniz gibi yılın en çok satan telefonu oldu ve iPhone 5’in tahtını bir bakıma salladı.

mor-galaxy-s4

Popülaritesinin bu kadar yüksek oması, Galaxy S4’ün tantımının ardından farklı renkleri de piyasaya çıkmaya başladı ki son sızan fotoğraflar Güney Kore Devi’nin patlıcan moru renginde Galaxy S4’ü piyasaya sunmaya hazırlandığını gösteriyor.

Piyasaya ilk çıktığında Buz Beyazı ve Buğulu Siyah renklerde sunulan Galaxy S4, sadece ülkemizde değil, tüm dünyada popülaritesi oldukça yüksek bir telefon. Samsung tarafından geçtiğimiz Haziran ayında farklı renklerde üretileceği duyurulan Samsung’un amiral gemisi konumunda olan cihaz için belirtilen renkler, Kutup Mavisi, Sonbahar Kahvesi, Tan Pembesi, Kızıl Seher ve Mor Serap olarak belirtilmişti.

Başlıkta belirttiğimiz “Mor” renkteki Galaxy S4 ise yukarıdaki renklerden “Mor Serap” olarak nitelendirilen renk. Sayfanın başında görmüş olduğunuz fotoğraf ise Tayvan asıllı bir websitesinde yayınlanan bir fotoğraf ve görüldüğü üzere çok can alıcı bir renge sahip olan cihaz birçok kullanıcı için cezp edici gelecek ve satışları arttıracaktır diye tahmin edilmekte. Öte yandan, Kahverengi, Kızıl ve Mavi renkler bazı ülkelerde satışa sunulmaya başladı fakat henüz ülkemizde bu konuya ilgili bir hareketlilik mevcut değil. Yukarıda belirttiğimiz renklerden Mor ve Pembe renk ise henüz piyasaya sunulmadı. Khverengi model ABD’de satışa sunulurken Kutup Mavisi renkteki alaxy S4 26 Temmuz itibariyle İngiltere’de satışa sunuldu.

Türk kullanıcılar olarak bizler ise bu konuda biraz şanssızız galiba. Keza ülkemizde sadece Buz Beyazı ve Buğulu Siyah renkleri bulunmakta. Diğer renkleri kullanmak isteyenler biraz daha bekleyecekler veya yurtdışından temin etmek durumunda kalacaklar. Otoriteler tarafından yapılan tahminler ise Samsung’un beyaz ve siyah renkler dışındaki renkleri Türkiye’de 2013 yılı içerisinde satışa sunacağı yönünde. Ayrıca eklemekte fayda var, cihazın yazılım ve donanımında herhangi farklılıklar bulunmamakta, sadece kasa rengi değişkenlik göstermekte.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir