Nest10 İle Klasör İçinde Klasör Açın

Eğer düzenli bir şekilde yaşamayı seven insanlardansanız ve söz konusu telefonunuz olunca bunu tam anlamıyla yaşayamıyorsanız sizlere güzel bir haberimiz var.

Tony Kraft isimli bir geliştirici tarafından geliştirilen ve jailbreak yapmış olduğunuz iOS 10 yüklü cihazlarınızda kullanabileceğiniz Nest10 isimli tweak klasör içinde klasör açmanızı sağlıyor (iOS cihazlarda bunu yapamıyorsunuz) ve uygulamalarınızı daha düzenli bir hâle sokmanızı sağlıyor.

Klasör içinde klasör açma fikri aslında yeni bir şey değil. iOS 9 yüklü jailbreak yapılmış cihazlarınızda daha önce de bu tarz eklentiler mevcuttu ve bu konsept oldukça başarılı bir fikir fakat nedendir bilinmez Apple bu fikri bir türlü benimsemiyor ve bu işleve müsaade etmiyor.

Nest10 tweakini Cydia’dan indirip kurduktan sonra sadece klasörlerinizi mevcut klasörler içine taşıyabilme özelliği değil, aynı zamanda yeni klasörler de oluşturma imkanına sahip oluyorsunuz.

Klasör içindeki klasörlerin görünümlerinin de farklı olması sebebiyle estetik bir görünüme sahip olmanızı sağlayan Nest10 tweaki içerikleri birbiriyle karıştırmamanız adına klasörlerinize önemli bir görsellik katıyor.

Eğer Nest10 tweakini denemek istiyorsanız Cydia’nın BigBos repouna giderek ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Bu arada bu eklenti sadece iOS 10 yüklü jailbreak yapılmış cihazlarda değil aynı zamanda iOS 8 ve iOS 9’da da çalışıyor.

Eğer bu eklentiyi beğendiyseniz yorumlarınızı eksik etmeyin!..

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir