Nokia C1 Özellikleri ve Fiyatı

Geçtiğimiz yıl bildiğiniz gibi Nokia, Microsoft ile anlaşma yapmış ve akıllı telefon üretimini durdurmuştu. Önümüzdeki aylarda sözleşme süresi bitiyor ve Nokia Android tabanlı telefon modelini piyasaya sürüyor.

Sözleşme süresi bittiğinde piyasaya iddialı bir model ile girmeyi planlayan Nokia, uzun çalışmalar sonucunda C1 modelini piyasaya sürecek. Android işletim sistemine sahip olacak modelde ekstra birçok özellik bulunuyor. Telefondan önce N1 Android tabletini sunacak olan Nokia, bu sektörde tutunmak amacıyla fiyatlarını da makul seviyelerde tutmayı planlıyor.

c1

İnce bir çerçeveye sahip olan Nokia C1, oval kenarlıklarıyla hoş bir görüntü sunuyor. Hafif olmasıyla da göz dolduracak olan C1 modeli, 5 inçlik ekran boyutlarına sahip. Ön kamerası 5, arka kamerası ise 8 megapiksel olan C1, Android 5.0 işletim sistemine sahip olacak fakat Android 6.0’ı da destekleyecek.

Eski günlerini arayan Nokia, daha fazla kişiye ulaşmak için bu modelde fiyatı üst düzeyde tutmayacaktır. Türkiye’de ne zaman piyasaya sunulacağı bilinmese de sözleşme biter bitmez tüm dünyada aynı anda piyasaya gireceğini düşünüyoruz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir