Nokia Lumia 925 – “Action Shot” özelliği

Nokia Lumia 925 geçtiğimiz ay Londra’da düzenlenen etkinlikle tanıtılmıştı. Biz de Nokia Lumia 925’in özelliklerini sizlerle paylaşmıştık. Nokia özellikle Lumia serisiyle kötü gidişini biraz olsun dur diyebilmişti. Zaten Lumia’nın, Nokia’nın en başarılı ailesi konumunda olduğu da birçok otorite tarafından ve satışlardan kabul görüyor.

Bir de son yıllarda mobil üreticilerin birbirlerini iğneleyici reklam çekimleri de dikkatlerden kaçmıyor. Sanıyorum bununla ilgili yakın zamanda bir “rekabete aykırı” adı altında bir düzenleme gelecektir. 🙂 Ancak çoğu reklam da biz kullanıcılar açısından oldukça eğlenceli karşılanıyor. 

Nokia Lumia 925 Action Shot Matrix

Nokia özellikle kamerasındaki kalitesi ve kullanım özellikleriyle diğer mobil üreticilerden farklı bir konumda bulunuyor. Son çıkan Lumia 925‘te de kamerada yeni özellikler bulunuyor. İşte o özelliklerden birisi de Action Shot. Özelliği tanıtır bir de reklam çekilmiş. Bu reklamı da sayfamızdan izleyebilirsiniz. Reklamda göreceğiniz gibi matrix kokan hareketler var. 🙂 Benzetmeye çalışılmamış baya aynen çekilmiş. Ama bu özelliği anlatmak için de çok yerinde ve etkili olmuş. 

Nokia Lumia 925 Action Shot

Bakalım Nokia Lumia 925’te bulunan Action Shot özelliğini beğenecekmisiniz. Bu konudaki yorumlarınızı da bekliyoruz. 

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir