Nokia Lumia 925 yeni görüntü sızıntısı var

Londra’da düzenlenecek etkinlikte Nokia’nın yeni telefonu Lumia 925 tanıtılacak şeklinde bir beklenti var. Birçok otorite Nokia’nın Londra etkinliğini bu anlamda bekliyor. Bu etkinliğin tarihi de aslında bu gün olarak belirlenmiş. Bakalım bu gün ne göreceğiz. Bu arada cihaza ait yeni görüntüler de sızmaya başlamış. Sızıntının kaynağı ise son zamanlarda tanık olduğumuz sızıntıların doğruluğuyla gün yüzüne çıkan @evleaks ekibi. Bakalım bu defa ki sızıntı da gerçekleri ortaya koyacakmı.

Nokia Lumia 925

Aslına bakarsanız cihazın reklamları da geçtiğimiz hafta İngiltere Televizyonlarında yayınlanmıştı. Bu reklam videosunu da yazımız içerisinde paylaştık. Hemen aklınıza bir soru takılabilir. Madem reklam videosu paylaşılmışken nasıl oluyor da yeni görüntüleri sızdı diye haber yapılabiliyor. Şimdi reklamı izlediğimizde telefonun çok ufak detayları şöylece bir geçiştirilmiş. Yani cihazın tamamı reklamda görünmediği için gizemini koruyor. Reklamın sonunda da “Yeni Lumia Geliyor” şeklinde bir ifade var. Ki bu cümle de yazımızın başında belirttiğimiz bu günkü Nokia Londra etkinliği ‘nde birşeyler olacağını güçlendiriyor.

İlk detaylarda telefonun arka yapısı kamburlu. Cihazın etrafını saran bir alüminyum veya plastik bir malzemeyle çevrelenmiş olduğunu görüyoruz. Açık ve koyu renkte olabileceği bilgisi yine öne çıkıyor. Ancak tüm bu bilgilere bu gün ulaşabileceğiz diye tahmin ediyoruz.

One Comment

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir