Nokia’nın Yılan Oyunu iOS’e Geliyor!

Bir zamanların mobil cihaz sektörünün Apple’ı olan ve her yeni modeli ile bizi uzay teknolojisi ile tanıştırıyormuş hissi veren Nokia’nın klasik haline gelmiş olan yılan oyunu tekrar geri dönüyor. Bu klasikleşmiş yılan oyunu ile hangimiz saatlerimizi geçirmedik ve uykusuz gecelerimizde kendimizi eğlendirmedik ki? Şimdilerde her ne kadar grafik açısından kaliteli olmayan oyunları hemen listemizden eliyor olsak da Snake kuşkusuz listemizden eleyemeyeceğimiz en klasik oyunlardan biridir. Çok yakında bu nostaljik klasiğin bir de modern yüzünü göreceğiz.

snake-rewind

Snake Rewind ismi ile çıkış yapacak olan oyun aslında doğrudan Nokia ile alakalı olmasa da oyun vakti zamanında Nokia’nın mühendisi olan Taneli Armanto tarafından meydana getirilecek. Snake’in yapılması konusunda etkili mühendislerden biri olan Armanto 2005 yılında bir konuşma sırasında “Yaptığımız oyunun biz de klasik bir oyunhaline geleceğini tahmin etmiyorduk.” diye açıklama yapmıştı. Şimdi yeni gelen oyun ile birlikte ise en azından yeni bir şeyler bekledikleri düşünülebilir.

1

Oyun hem klasik hem de modern modlara sahip olacak. Seslerin büyük bir kısmı hala aynı ve benzer şekillerde kalacak olsa da oyun içerisindeki tema üzerinde ufak değişiklikler yapılacak. Hatta yılanlar için bazı geliştirmeler yani işin Türkçesi ile uygulama içi satın alma seçenekleri bile koyulacak. Oyun en büyük üç mobil platform olan Android, iOS ve Windows Phone’a çıkış yapacak.

Oyunun resmi olarak belirlenen çıkış tarihi ise 14 Mayıs olarak görünüyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir