Notlarınızı Sorunsuz Bilgisayara Aktarın

Mobil cihazımızın en büyük avantajlarından biri elbette kısa notlar almamıza izin vermesi. Bunun için iOS ile birlikte gelen Notlar uygulaması da oldukça başarılı sayılır. Fakat Gmail veya diğer hesaplar ile senkronize edilebilen notlarımızı Windows tabanlı bilgisayara otomatik olarak taşıyamıyoruz. İşte çözüm uygulaması : Notesy.

Cihanızdan aldığınız notları bilgisayarınıza aktarmak ve senkronize etmek istiyorsanız uygulama bu konuda sizlere yardımcı oluyor.  Birçok iPhone ve iPad kullanıcısı “Keşke şu notları Dropbox’ta otomatik senkronize etsem” diye düşündüğü olmuştur. Giant Yak Software firması, bu işiler için Notesy adlı uygulamayı hazırlamış.

Notesy

Uygulama ile iOS uyumlu cihazlarla aldığınız notları, Dropbox hesabınıza otomatik olarak senkronize ediyorsunuz. Ayrıca Notlar uygulamasına yaptığınız girişleri düz metin olarak Windows bilgisayarlarda görüntülemenizi de sağlıyor.Bunun tersinide gerçekleştiriyor. Bilgisayarınızdaki  oluşturduğunuz notları başarılı bir şekilde iPhone ve iPad’e aktarmanız mümkün.

Ücreti ne diyorsanız, notlatınızı Dropbox üzerinden otomatik senkronize etmenin ücreti ise 8,99 TL. Uygulama  13,7 MB boyutunda. Uygulama hakkında detaylar almak istiyor ve indirmek istiyorsanız bu adrese bakabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir