NougatFolder İle Android nougat Tarzı Klasörlere Sahip Olun

Eğer iPhone’unuzun ana ekranının görünümünü biraz değiştirmek istiyorsanız ve cihazınıza jailbreak yaptıysanız Elton Goci tarafından geliştirilen NougatFolder tweakine göz atmanızı tavsiye ederiz.

Aslında bu tweak ana ekranınızda bulunan klasör ikonlarının Android Nougat sürümünde olduğu gibi oval bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Yeni çıkan Android sürümü olan Nougat’tan esinlenerek ortaya çıkmış olan bu tweak aslında oldukça yenilikçi. Keza iOS’ta ana ekran klasörlerinin görünümleri iOS 7’den beri hiç değişmedi. Bu tweak ile elde edilen sonuç da oldukça yenilikçi duruyor.

NougatFolder tweaki klasörlerin içlerinde kaç tane uygulama olduğunu hesaplayarak o klasörün görünümünü içindeki dosya sayısına göre otomatik olarak ayarlıyor. Örneğin klasörün içinde iki uygulama varsa klasörün ikonunda iki uygulamayı yan ya görüyorsunuz. Eğer klasörde üç uygulama varsa üçgen şeklinde dizilmiş uygulama ikonlarını görüyor, eğer dört ve daha fazla ikon varsa da aşağıdaki gibi bir görünüm elde ediyorsunuz.

NougatFolder tweakini Cydia’dan indirip kurduğunuzda herhangi bir ayar yapmadan tweak otomatik olarak klasörlerinize uygulanıyor. Bu açıdan oldukça basit bir eklenti.

Bu eklentinin geliştirilmesi de Reddit’te bir kullanıcının böyle bir tweak istemesi sonucu ortaya çıkmış olup, eğer siz de bu tweake sahip olmak istiyorsanız Cydia’da bulunan BigBoss reposuna giderek ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

NougatFolder tweaki sadece iOS10 cihazlarda çalışıyor, daha önceki sürümlere sahip bir jailbreak yapılmış cihazınız varsa indirmeye çalışmayın, cihazınızda çalışmayacaktır.

Eğer bu eklentiyi beğendiyseniz aşağıdan yorumunuzu belirtebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir