OS X Yosemite 6. Halka Açık Beta Sürümü Yayınlandı

Apple köşesi özellikle son iki yıl içerisinde işletim sistemini geliştirme namına diğerlerine oranla büyük bir hız kazandı diyebiliriz. Başta iOS içerisinde yapılan güncellemeler ve ardından OS X içerisinde yapılan güncellemeler, kullanıcılara çok daha üst seviye bir işletim sistemi deneyimi sunmayı planlıyor.

osc-beta

Kullanıcıların büyük bir merakla beklediği OS X Yosemite‘den ise yeni gelişmeler var. Merakla beklenen yeni işletim sisteminin 6. halka açık beta sürümü  (Public Beta) geçtiğimiz saatler içerisinde yayınlandı. Geçtiğimiz hafta Apple arka arkaya Yosemite için ikinci ve üçüncü beta sürümlerini yayınlamıştı fakat bugün halka açık sunulan beta güncellemesinin numarası daha önceki sürümlerden farklı.

Bu da demek oluyor ki temelde aynı olmayan yeni bir sürüm bizleri bekliyor. Eğer hemen Yosemite’ı denemek istiyorsanız Mac App Store’un güncellemeler bölümünden gerekli güncellemeyi indirebilirsiniz.   Final sürümü ile tamamen yeni işletim sisteminin gelmesi için ise kullanıcıların muhtemelen 16 Ekim’i beklemesi gerekecek. 16 Ekim‘de gerçekleştirilecek olan Apple’ın özel basın etkinliği ile birlikte hem yeni iPad sürümünü görecek hem de muhtemelen final müjdesini alacağız.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir