PacMan’in Geliştiricilerinden Yeni RPG (çevrimiçi oyun)

Pac-Man oyununu sanırım bilmeyen yoktur. Eski zamanlardan günümüze kadar popülerliğini hâlâ devam ettiren oyunun yapımcıları yeni bir RPG tarzı oyun ile piyasada tekrar gündeme gelmeyi planlıyor.

Bandai Namco Games, çok fazla ismi duyulmuş bir şirket olmasa da Pac-Man gibi bilinirliği çok yüksek bir oyunun geliştirici firması olarak tarihe adını yazdıran bir firmadır. Firma Pac-Man konusunda ufak tefek geliştirmeler yapsa bile daha sonrasında bu oyun ile ilgili çalışmalarını bırakmış ve daha çok anime tarzında oyunlar üreterek sektöre devam etmiştir. Özellikle geçen sene yayınlanmış olan Soulcalibur 6 isimli oyunu ile oldukça fazla beğeni sayısına ulaşan firmanın yeni bir anime tarzı oyun çalışması daha bulunmakta.

Şirketin anime tarzında geliştirmiş olduğu yeni oyunun ismi “Blur Protocol” olacak. Bilgisayar üzerinden RPG türünde yayınlanacak olan oyun ile birlikte kullanıcılar çevrimiçi bir şekilde maceralara atılabilecekler. Unreal Engine 4 oyun motorunu kullanan firmanın bu konuda beklentileri oldukça üst düzeyde tuttuklarını söylemeliyim. Özellikle oyunun sahip olacağı geniş harita ile kullanıcılara çok uzun süre devam edecek zevkli saatler yaşatacağı konusunda iddialar bulunuyor.

Blue Protocol oyunu hakkında henüz detaylı bir bilgiye hiçbir platform üstünden ulaşılamıyor. Şirket ise bu konudaki gizemini korumaya devam ediyor. Oyunun tam olarak ne zaman yayınlanacağı bilinmese de bu sene sonunda veya gelecek senenin başlarında yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir