Photego İle Fotoğraflarınızı Touch ID Korumasına Alın

Cydia’da herhangi bir uygulamayı güvenli bir hale getirmek için birçok tweak mevcut fakat karşımıza şimdiye kadar fotoğraflarınızı Touch ID kullanarak güvenli hale getirmek için herhangi bir eklenti henüz çıkmamıştı. Şimdilerde ise bu durum Photego tweakının Cydia’da yerini almış olmasıyla birlikte değişti. Photego tweakı yeni bir jailbreak tweakı olup başka insanların Touch ID kullanmadan fotoğraflarınızı silmesini, albümlere ulaşmasını ve daha fazlasını yapmasını engellemekte. Photego tweakının kurulumunu yapmak için Ayarlar uygulamasına giriş yaparak oradan Photego tweakının ayarlarına giriş yapmalı ve ayarlarınızı yapmalısınız. Maalesef ki Photego tweakının Ayarlar menüsünde herhangi bir ikonu bulunmuyor ki bu da uygulamayı biraz kaba yapıyor. Gelecekte yapılacak olan güncellemelerde bu eksikliğin de giderilmesini umuyoruz.

Photego tweakının ayarlar kısmına girdiğinizde birçok düğme ile karşılaşacaksınız. Bunların içerisinde yeni başlayanlar için tweakın ayarlarını değiştirmeyi engellemeye yönelik Touch ID ayarını içeren bir ayar düğme ve fotoğraflarınızı korumaya almanız için gerekli olan birçok düğme bulunmakta.

Photego tweakını Touch ID kullanarak fotoğraf silmeyi, kurtarmayı, fotoğrafları incelemeyi, paylaşmayı ve daha fazlasını engellemek amacıyla kullanabilirsiniz. Bu ayarları kullanabilmek için elbette telefonunuzun Touch ID ayarlarından Touch ID’yi aktifleştirmeniz gerekmekte. Bilindiği üzere Touch ID cihazlarımıza iPhone 5S ile birlikte gelmişti ve bu tweakı kullanabilmek için iPhone 5S ve üzeri bir cihazınızın olması gerekmekte. Eğer bu kritesi sağlıyorsanız ve fotoğraflarınızı koruma altına almak istiyorsanız, Photego tweakına bir göz atmak isteyeceksiniz.

Photego tweakını Cydia’nın BigBoss reposundan eğer ilgileniyorsanız 0.99 dolar ücret ödeyerek sahip olabilirsiniz. Aşağıdaki yorum kısmından görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir