Photoshop Elements 13 Özellikleri

Adobe, geçtiğimiz günlerde fotoğraf ve video düzenleme programlarının yeni sürümü olan Photoshop Elements 13’ü satışa çıkardı.

En iyi fotoğraf ve video düzenleme programlarını geliştiren Adobe, yeni sürümü olan Adobe Photoshop Elements 13 ve Adobe Premiere Elements 13’ü satışa çıkardığını belirtti. Kullanıcılar güçlü mobil sistem desteklerinden yararlanarak profesyonel bir şekilde düzenleme teknolojisi ile fotoğraf ve videolar üzerinde oldukça şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıkartabilecek.

Adobe; Yaratıcı Tüketici Ürünleri Bölümü Ürünlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Lea Hickman yapmış olduğu açıklamalarda ” Kullanıcılarımız fotoğraf ve videolarını ev ortamında düzenlemeyi ve geliştirmeyi seviyorlar fakat mobil ortamda da yapmış olduğu çalışmaları desteklemek ve devam ettirmek istiyorlar, Photoshop Elements 13 ve Premiere Elements 13 ile birlikte kullanıcılarımıza her iki platformda da dünyanın en iyi fotoğraf ve video düzenleme programını hızlı ve kolay bir şekilde kullanmalarını sunuyoruz ” dedi.

 Photoshop Elements 13 Öne Çıkan Özellikleri ;

  • Mobil Erişim – Akıllı telefonlarınızdan, tabletlerinizden kısacası mobil dünyadan rahat bir şekilde platforma bağlanabiliyor.
  • İçerikteki Objeleri Taşıma – Kullanıcılar fotoğraflarında yer alan maddeleri kolay bir şekilde hareket ettirebiliyor ve boşalan bölümlerin otomatik olarak doldurulması sağlanıyor.
  • Evcil Hayvan Göz Düzeltme – Evcil hayvanların fotoğraflarındaki gözler üzerindeki istenmeyen kırmızı dokular düzelebiliyor.
  • Otomatik Akıllı Ton – Kullanıcıların yapmış olduğu çalışmaları takip eden ve bunları benimseyen akıllı bir teknoloji.
  • Hızlı Çerçeve, Efekt ve Doku – Fotoğraflarınıza çerçeveler, efektler ve dokular üzerinde değişikler yapabilirsiniz.
  • Anlatımlı Düzenlemeler – Eski ve zarar görmüş fotoğraflar basit bir şekilde yenilenebiliyor.
  • Twitter’da paylaşın – Twitter üzerinden fotoğraflarınızı rahatça paylaşabilirsiniz.
  • Mac’te 64-bit desteği – Bilgisayarınızda programın kullanım performansını arttırmak amacıyla büyük boyutlu fotoğraf ve videolarınızı kolay bir şekilde düzenleyebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir