Pixelmator iPad için İndirimde ve iPhone Sürümü de Yolda!

Apple cihazlarının kullananların bildiği ve aktif olarak kullandığı bazı kült olmuş uygulamalar vardır. Tıpkı her müzik sevdalısı için olmazsa olmaz olan Garageband, Bir zamanların gizemli sosyal fotoğraf paylaşım ağı olan Instagram veya oyun tutkunlarının Temple Run‘ı gibi… Pixelmator da ülkemizdeki birçok kullanıcının tanımadığı yabancı komşunun çocuğu gibi görülen fakat esasında global anlamda birçok kullanıcı için kült haline gelmiş uygulamalardan biridir.

Pixelmator

Biraz da işlevsel olarak bahsedecek olursak eğer fotoğraflarınızı baştan yaratmak istiyorsanız ve bunun için gerçekten de kaliteli bir uygulama kullanmak istiyorsanız bu uygulama mutlaka Pixelmator olmalıdır. Birçok kişinin kullandığı popüler fotoğraf ve görüntü düzenleme aracı olan Snapseed ve Retrica gibi uygulamalara nazaran Pixelmator daha uçsuz bucaksız bir dünyayı ayaklarınızın altına sunuyor. Nitekim bu uygulama sadece filtre değil ayrıca bir düzenleme uygulaması
pixelmator

Pixelmator’u şuana dek yalnızca iPad kullanıcıları ve Mac sahipleri kullanabiliyordu. Bugün uygulamanın yapımcı firması tarafından yapılan açıklamaya göre çok yakında Pixelmator’un iPhone versiyonu da App Store içerisindeki yerini alacak. Normalde 9.99 Dolar etiket değeri ile satışı yapılan uygulama bu haberin ardından %50 indirime girerek 4.99 Dolar’a düşüş yaptı.

Şayet Pixelmator’u tanıyorsanız veya neler yapabileceği hakkında bir fikriniz yoksa yazının altında yer alan tanıtım videosundan bu harika uygulamanın basit birkaç işlevine göz atabilirsiniz. Eğer gerçekten fotoğraf düzenleme uygulamaları konusunda en iyisine sahip olmak isteyenlerdenseniz bu sizin için kaçırılmayacak bir fırsat. Şuanda iPad ile satın aldığınız uygulamayı daha sonradan aile paylaşımı sayesinde iPhone cihazınız içerisinde de kullanabilirsiniz. Uygulamanın indirimli fiyatının çok kısa bir süre için geçerli olacağını unutmayın.

App Store üzerinden PixelMator’a ulaşmak için tıklayınız.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir