Sony, iOS ve Android İçin PlayStation uygulamasını Tanıttı

Sony tarafından yeni jenerasyon oyun konsolunu tanıtmak amacıyla dün gece bir konferans yapıldı. PlayStation 4’ün kendisinin görememiş olsak da, şirket tarafından konsolun özellikleri ve detayları hakkında birçok bilgi verildi.

playstation-app

Tanıtımın hemen ardından, günün bomnası geldi ki o da resmi Playstation mobil uygulamasıydı.  Hem iOS, hem de Android platformlarında boy gösterecek olan uygulama sayesinde, PS 4 zevki ikinci ekrana taşınacak, iki ekranda karşılıklı oynama zevki yaşayabileceğiz.

Sony tarafından uygulamanın içerisinde yer alan bilgi şu şekilde:

Sony tarafından “PlayStation®App” adıyla çıkarılan uygulama sayesinde, iPhone, iPad ve Android tabanlı cihazlarınızı ve tabletlerinizi ikinci ekran olarak kullanabileceksiniz. Bu cihazlara uygulamamızı yükledikten sonra, örneğin bir yandan oyun oynarken öte yandan ikinci ekranlarında haritaları görüntüleyebilecek, evde değilken bile online olarak PS4 oyunları satın alabilecek ve direk indirebilecek  veya cihazlarında oynanan oyunu telefon ve tabletlerinden seyredebilecekler.

Konsept ilk görünüşte harika bir deneyim yaşayacağımız izlenimi veriyor. Sadece harita ve istatistik görme özelliği değil, dışarıdayen bile oyun indirip oynayabilme özelliğine sahip olması mükemmel bir olay.

Ne yazık ki, akıllı telefon ve tabletlerinizde ne zaman oyun oynamaya başlayabileceğinize dair herhangi bir bilgi mevcut değil.

Şu bir gerçek ki, bu uygulamanın tanıtımının yapılmış olması, Ps4’ün de çıkış tarihinin yakın olduğunun habercisi olarak görünüyor. Sony tarafından verilen bilgide, yeni nesil oyun konsolu, tatile kadar çıkmış olacak ki bu da mayıs gibi çıkma ihtimalinin yüksek olduğu anlamına geliyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir