Popüler Haber Okuma Servisi Flipboard’un Web Versiyonu Çıkıyor

Popüler haber okuma servisi flipboard, iPhone ve iPad’den sonra web dünyasına da giriyor. Flipboard ilk olarak 2010’da iPad’ler için çıkmıştı. Ardından iPhone’lar için de uygulama çıkaran kurum bugün herhangi bir web browser’dan girenlere de hizmet vermeye başladı.

Şu anki flipboard kullanıcıları rahat bir biçimde flipboard.com adresine girerek mobildeki içeriklerini web tarayıcılarına aktarabilirler. İstedikleri haberleri, twitter timeline’ını ve diğer web site içeriklerini çok rahatça web üzerinden görüntüleyebilirler.

Yeni kullanıcılara da imkan tanıyan flipboard üç aşamalı bir kayıt sistemi sunuyor. Facebook, google ya da normal flipboard hesabı oluşturarak kullanıcılar yeni hesaplarını oluşturabiliyorlar. Giriş yaptıktan sonra ilgi alanlarını seçme ekranına yönlendiriliyorsunuz. Çoklu bir seçim yaptıktan sonra internet derginiz kullanıma hazır hale geliyor. Yapmış olduğunuz düzenlemeler aynen mobil telefonlarınızla da senkronize oluyor. Böylece sürekli yeni ayar yapma derdinden kurtulmuş oluyorsunuz.

Masaüstü kullanıcıları için birçok yeni özellille birlikte gelen flipboard artık telefonlarınıza muhtaç olmadan kendisini kullandırmayı başarıyor. Flipboard.com takip ettiğiniz içerikleri yönetmeye imkan tanımakla birlikte, haber arama imkanı sağlıyor, bunun da yanında diğer flipboard kullanıcılarıyla iletişim halinde kalmanıza olanak veriyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir