Popüler iOS Uygulamaları (2013-Mayıs)

Yakın zamanda kullancısıyla etkileşimi artan popüler uygulamaları yayınlamak istedik. Top 10 tadına iOS uygulamalarını ufak bilgileriyle sizlere tanıtıyoruz. En güzel iOS uygulamaları diyemeyiz belki ama 2013 yılı ortalarına geldiğimiz şu günlere dair güzel bir liste olduğunu söylemek mümkün. Hem oyun hem uygulama adına güzel seçenekler bulunuyor. Artık kendinizce appstore’dan indirip testini yapabilir ve size uygun olanlarını kullanmaya başlayabilirsiniz.

1. Sonic Dash

Biraz eskilerin çok yakından tanıyacağı bir kahraman sonic. Özellikle SEGA atarileriyle özdeşleşen oyun, üzerinden oldukça zaman geçmesine rağmen mobil arenada kendine yeniden hayat buluyor. Hızlı koşuşuyla bilinen sonic ile birbirinden zorlu parkurlarda puan sıralamasında en yükseğe çıkmaya çalışacaksınız. Oyun Appstore’da ücretsiz olarak yer alıyor.

2. Get Glue

Şimdilerde mobil üzerinde ilginizi çeken her neyse bunu teknoloji tutkunlarıyla paylaşabiliyor onlara öncü fikir olabiliyorsunuz. Bu bir uygulama olabileceği gibi bir oyun, film, müzik de olabilir. Sosyal medaynın gücüne dayanan uygulama sayesinde arkadaşınız olsun olmasın birçok meraklısına popülerinizi veya farklı bulduklarınızı paylaşabilirsiniz. Appstore uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

3. Emojidom – Surat ve Emoji

Online anlık mesajlaşma servislerinde belki ihtiyaç duyabileceğiniz şeylerden birisi de yüz ifadeleri. Birbirinden farklı yüzlerce yüz ifadesini bu uygulama sayesinden elde edebilirsiniz. Üstelik Appstore’da ücretsiz olarak yer alan uygulama facebook, twitter, whatsapp gibi birçok anlık mesajlaşmada kullanılabiliyor.

4. Slash 360 LT

Müzikseverlerin özellikle gitaristlerin ilgi duyabileceği bir uygulama. Dünyaca ünlü gitaristlerden Slash, son albümünü (Apocaliyptic Love) nasıl bir ortamda yapıyor, stüdyo kayıt esnasında tüm ortamı ve resimleri 360 derece olarak panoramik olarak görebilirsiniz. Ayrıca şarkıları da satın alabilirsiniz. Uygulamanın listesine eklediğiniz şarkıları satın alıp dinleyebilirsiniz.

5. Sleep Sound

İsminden de anlaşılacağı gibi uyku müziklerini bünyesinde barındırıyor. Birbirinden huzur verici ve dinlendirici müzik bu uygulamada mevcut. Siz onları sıraya koyabiliyor ve kapanış süresini ayarlayabiliyorsunuz. Uyumadan önce mutlaka size yardımcı olabilecek bir ninni uygulaması diyebiliriz.

Popüler iOS uygulamaları

6. Fast & Furious 6: The Game

Efsane serinin yeni filmini şimdilerde sinemalarda bulabilirsiniz. Serinin son filmi ayrıca mobil oyun olarak parmaklarınızın ucuna geliyor. Oldukça iddialı olan bu oyun 170 MB büyüklüğünde üstelik HD ve tamamen ücretsiz. Arabanızı seçin modifiyenizi yapın sosyal medyada kendinize rakip arayın.

7. CamFind – Search With Your Camera

Şu an önünüde bulunan cismi tanımıyor ne işe yaradığı hakkında bir bilginiz yok mu? Hiç sorun değil bu uygulama sayesinde tanımlayamadığınız cisimler sizin için tanımlanıyor. Sadece uygulamayı açıp kamerayı o cismin üzerine tutmanız yeterli.

8. Sago Mini Sound Box

Çocularımız için bir uygulama yok mu diyenler için de bir tane müzik uygulaması var. 9 farklı ses bulunan uygulama çok renkli ve ilgi çekici. Bu müzik kutusu uygulaması 16 MB boyunda ve ücretsiz olarak Appstore’da yerini alıyor.

9. Moldiv – Collage Photo Editor

Resim düzenleme uygulaması diyebiliriz. Ancak farklı yönü şu ki. Çektiğiniz resimleri bir araya getirip tek bir resim oluşturabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz. Bu uygulama ile resim paylaşanlar mevcut. Mutlaka görmüşsünüzdür. Bu nasıl oluyor? ben nasıl yapabilirim? diyorsanız işte bu uygulama ile yapabilirsiniz. Çeşitli efekt imkanını da bulabileceğiniz bu uygulama ücretsiz olarak Appstore’da.

10. Diyetteyim

Adından da anlaşılacağı gibi karşınızda diyet uygulaması. Spor yapanlar, diyet yapanlar, sağlıklı yaşam tüyorları almak isteyenler için kullanışlı bir uygulama. Zayıflamak isteyen kullanıclar ve vücut ölçülerini ideal şekle getirmek isteyenler için güzel bir uygulama. Ne yenmeli? ideal vücut ölçüleri neler? nasıl spor yapmalı? Bu soruların cevabını bulabileceğiniz uygulamaya vücut bilgilerinizi girerek adım adım diyete yol alabilirsiniz. Üstelik ücretsiz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir