ProtectPax Sıvı Cam Teknolojisi ile Ekranlar Artık Çizilmeyecek

IndieGogo üzerinden ortaya çıkarılan ProtectPax sıvı cam teknolojisi sayesinde tüm elektronik cihazların ekranlarının zarar görmesi sorununa veda edebilirsiniz.

Akıllı telefonlar herkesin sıklıkla kullandığı elektronik cihazların başında gelmektedir. Dış etkenler nedeniyle çizilen veya çeşitli hasara uğrayan telefon ekranları ProtectPax ile korunuyor.

Elektronik cihazların çizilmesinden korkanlar ProtectPax ile bu sorunlarından kurtuluyor. Sıvı cam olarak ortaya çıkan IndieGogo projesi çerçevesinde güçlü bir ekran koruyucusu formülü ortaya çıkarıldı.

Protectpax Sıvı Cam Teknolojisi Üstün Bir Ekran Koruması Gerçekleştiriyor

ProtectPax tüm cam yüzeylerde görünmez bir koruma imkanı sunarak ekranlarda ortaya çıkan çizilme sorunlarını ortadan kaldırıyor. Kitlesel fonlama desteği bekleyen ProtectPax sıvı cam teknolojisi üstün bir ekran koruması sağlıyor.

Sıvı cam teknolojisi aslında uzay endüstrisi ve havacılık sektöründe kullanılmak üzere geliştirilen bir sistem olma özelliğini taşıyor. Büyük bir ustalıkla tasarlanmış olan sıvı cam teknolojisi camı dirençli ve dayanıklı hale getirerek olası darbelere ve çizilmelere karşı ekran koruması sağlıyor.

ProtectPax Sıvı Cam Teknolojisi Nasıl Kullanılıyor?

Elektronik cihazların cam ekranlarını korumak için geliştirilen ProtectPax sıvı cam teknolojisi uygulaması oldukça kolaydır. Cam yüzeyi daha kuvvetli ve dayanıklı bir hale getiren ProtectPax sıvı cam teknolojisini akıllı cihazın ekranına uygulamanız yeterlidir.

Sıvıyı ekrana döktükten sonra 10 dakika da cihazınızın ekranı hazır hale gelecektir. ProtectPax sıvı cam teknolojisi ekran üzerinde kurumaya başlayacak ve ekran daha parlak ve daha güçlü bir hal alacaktır.

Akıllı cihazın ekranını çatlaklara, düşmelere veya çiziklere karşı koruyan ProtectPax sıvı cam teknolojisi sayesinde artık ekranlarda üstün koruma rahatlıkla sağlanabiliyor.

ProtectPax Cam Teknolojisi Ekranı Nasıl Koruyor?

Herkesin merak ettiği konuların biri de ProtectPax sıvı cam teknolojisinin ekranı darbelere ve çiziklere karşı nasıl koruduğudur.

ProtectPax sıvı cam teknolojisi içerisinde titanyum deoksit nano parçacıkları bulunmaktadır. Bu parçacıklar ekranda bulunan mikroskobik boşlukları doldurarak ekranın karşı karşıya kaldığı darbe ve çizikler dolayısıyla zarar görmesini engellemektedir.

Çiziklere ve darbelere karşı tam bir takviye görevi gören ProtectPax sıvı cam teknolojisi ekranı safir veya yakut gibi set hale getirerek optik bir filtre görevi görmektedir.

ProtectPax Sıvı Cam Teknolojisinin Özellikleri

Elektronik cihazların cam ekranını darbelere ve çizilmelere karşı koruyan ProtectPax Mohs sertlik ölçeğine göre 9H olarak derecelendirilmiş bir sıvı olma özelliğini taşımaktadır. 9H derecelendirmesi bıçak veya bir çelikten daha sert olması anlamına gelmektedir.

Yıl boyunca güvenilir bir koruma imkanı sunan ProtectPax sıvı cam teknolojisi cihazı elektromanyetik radyasyona karşı koruyor. Cihazın dokunmatik özelliklerini de geliştirme özelliğine sahip olan ProtectPax sıvı cam teknolojisi ekran koruyuculuğu anlamında üst düzey bir hizmet sunuyor.

ProtectPax Sıvı Cam Teknolojisi Nerelerde Kullanılabilir? ProtectPax Fiyatları Nasıl Olacak?

Herkesin merakla beklediği ProtectPax sıvı cam teknolojisi akıllı telefon ekranları için oldukça üstün bir koruma imkanı sunuyor. Akıllı telefonların ekranlarının yanı sıra gözlük camlarında, saatlerde, GPS navigasyon sistemlerinde, dizüstü bilgisayarlarda, dijital kameralarda, televizyon ekranlarında e-kitap okuyucularda rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Farklı elektronik cihazlarda rahatlıkla kullanılabilen ProtectPax sıvı cam teknolojisi özelliği gereği ekranları tüm darbelere karşı 365 gün boyunca aralıksız bir şekilde korumaktadır.

ProtectPax sıvı cam teknolojisi ile ilgili ilk sevkiyatların 2017 yılı Nisan ayında başlaması bekleniyor. ProtectPax sıvı cam teknolojisinin fiyatları da teknoloji meraklıları tarafından çok sorulan soruların başında geliyor. ProtectPax teknolojisinin beş cihaza kadar koruma imkanı sunan aile paketinin 39 dolardan satışa sunulması bekleniyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir