Quipio İle Fotoğraflarınızı Şenlendirin

Facebook ve Tumblr’da muhtemelen yazılı şekillendirilmiş fotoğraflar görmüşünüzdür ve mutlaka bu şekilde yazılı resimler oluşturup birilerine mesaj yollama kaygısı gütmüşünüzdür. Tabi ki görünüşle ilgili problemler yaşamanız muhtemel.

quipio3

İşte bu tarz problemler yaşayanları düşünen uygulama geliştiricileri Quipio adlı uygulamayı meydana getirdiler. Kısacası Quipi, kullanıcıların kendi yazılı resimlerini oluşturmalarına ve bu resimlere efektler vermelerine imkân tanıyan bir uygulama. Yukarıda ve aşağıda gördüğünüz resimler bahsetmek istediğimizi kolaylıkla açıklayacaktır zaten.

Paylaşmak istediğiniz bir fikriniz varsa, yakın zamanda App Store’da yerini alan Quipio 400 karakterlik yazı yazmanızı sağlayan yapısıyla size yardımcı olacaktır.

quipio

Karakter sayısının az olması, size vermek istediğiniz mesajı özetleme zorunluluğu sunuyor aslında. Tabi ki farklı yazı tipleri ve şekilleri kullanma imkânınızın olması onu da eğlenceli hale getiriyor. Araştırmalar gösteriyor ki, herhangi bir şeyi özetlerken şık ve gösterişli bir şekilde bunu yaparsanız, geçtiğiniz özetin geri dönüşü daha iyi oluyor. Özellikle Facebook sayfa sahipleri için bu bağlamda biçilmiş bir kaftan niteliğinde bir uygulama. Uygun bir arka plan seçimi ve buna uygun bir yazı tipi, işinizi halletmenizi sağlayacaktır.

quipio

Programın kullanımı çok kolay. Ortalama 60 saniyede bir çalışma çıkarmanız mümkün. Arka plan resmini seçin, filtrelemenizi yapın, yazınızı yazın ve paylaşın. İşte bu kadar.

Programda, Facebook, Twitter, email, SMS, ve fotoğraf kütüphanesine kaydetme seçeneklerinin yanında Quipio’nun kendi networküne kaydetme imkânları mevcut.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir