Radar Beep: Radar Dedektör Uygulaması

Radar Beep uygulaması tam anlamıyla sürücü dostu uygulaması olarak adlandırılmaktadır. Yoldaki radarları sizlere en iyi ve en sağlıklı bir şekilde haber veren, sizleri uyaran bir uygulama telefonunuzda muhakkak olmalıdır. Uygulamanın legal mi yoksa değil mi gibi konuları hala daha gündemde ve tartışılmaktadır. Fakat şuan kesin olarak bir şey söylemiş değil, piyasada ise uygulamaya ulaşmak ve kullanmak mümkün. Radar Beep, yoldaki radarları sizlere önceden haber vermek için geliştirilmiş bir uygulama ve diğer uygulamalara oranla daha kesin sonuçlar veriyor diyebiliriz.

Bir grup android geliştirici kişiler bu uygulamanın ne kadar kesin sonuçlar verdiğini görmek maksadıyla test etmişler. Test sonuçlarında ise ulaşılan noktayı artı ve eksi değerleri ile sizlere aktaralım.

radar_beep_2Test sonucunda elde edilen artı değerler;

  • Navigasyon için bluetooth üzerinde ayar noktalarının yer alması,
  • Güvenilir uyarı mesajları,
  • Sezgi yönüne sahip kullanıcı taslağı.

Test sonucunda elde edilen eksi değerler;

  • Google Maps ile bağlantı kurmanın imkanı yok,
  • Trafik sıkışıklığını haber vermiyor.

Radar Beep bir diğer adı Radar Detektörü olarakta halk arasında gün geçtikçe yaygınlaşmaktadır. Bu sayede uygulama daha fazla kullanıcıya ulaştırılarak, yukarı da belirtilmiş olan hataların giderilebileceği görüşündeyiz.

Radar Beep Özelleri ve Kullanımı

Uygulamayı başlatır başlatmaz her hangi bir olası duruma karşı hemen arka planda çalışmaktadır. Gps’ten almış olduğu konum bilgisine dayanarak hemen çevrenizde ki radarları tarama görevi yapmaktadır. Radar bulamama ve ya her hangi bir karışıklık olmaması açısından, uygulamayı ilk başlattığınızda daha önceden belirlenmiş olan radarların takip sistemini bir paket halinde yükleyecektir. Uygulamada radarlara yakalanmamak için gözünüzün görebileceği bir alanda durmasında fayda var. Bunun sebebi de bazen sessiz çağrışım olmasından kaynaklıdır. Radarın bulunduğu bölgeler ekranda icon olarak belirtilmektedir. Sizler radara ne kadar yaklaşırsanız uygulamanın sizlere vereceği uyarı ikazı o kadar artış göstermektedir. Uygulamanın seslerinin kapalı olmadığından ve cihazınızın sesinin açık konumda olduğundan emin olarak uygulamayı güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir