Activator ve Sbsettings’e Rahatsız Etme Özelliği Geldi

iOS 6’ya Jailbreak’ın gelmesinin ardından iOS 6 özellikleri de Cydia ve Jailbreak araçlarının içlerinde yer almaya başladı. FullForce for iPhone 5 gibi önemli uygulamaların altına imza atan Ryan Petrich tarafından Activator ve Sbsettings için yapılan yeni eklenti olan Do Not Disturb Toggle twweakı Cydia’da yerini aldı.

Do-Not-Disturb-Toggles

iOS 6’da Do Not Disturb toggle’ını aktifleştirmek demek, gelen aramaları ve bildirimleri programladığınız süreçlerde cihazınız kilitliyken görmemeniz demek. Böylelikle bu bildirimleri favor listenizden yönetebileceksiniz.

Toggle’ı SBSetting’ten aktifleştirmek için, SBSettings panelinizi açın ve Get More Toggles seçeneğini seçin ve Cydia’dan Do Not Disturb tweakını indirin. Daha sonra SBSettings’ten Set Window Toggles kısmından DoNotDisturb özelliğini açın.

SBSettings-Do-Not-Disturb

Benzer işlemler Activator için de geçerli. Ayarlardan Activator kısmına gelin ve istediğiniz aktivasyon methodunu seçin ve DoNotDisturb özelliğini seçin.

Do-Not-Disturb-Activator

Eğer iOS 6 işletim sistemine sahip bir cihazınız mevcutsai Do Not Disturb tweakını Big Boss reposundan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Şimdi yorum sizlerin.. Sizce bu işlem için iOS 6’nın kendi varsayılan Rahatsız Etme özelliği yeterli mi, yoksa Activator veya SBSettings özelliğini kullanarak Rahatsız Etme  özelliğini aktifleştirmek daha mı fazla işe yarar? Az enerji kullanmak isteyen ve kendini yormak istemeyen kullanıcıların muhakkak kullanmak isteyeceği bir tweak olduğu aşikar.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir