Redsn0w Güncellemesi Yeni Özelliklerle Geliyor

Musclenerd son yazdığı twitter mesajında paylaştığı resimlerle Redsn0w jailbreak aracında yapılmakta olan bazı yenilikleri yayınladı. Açıklamaya göre artık yeni arayüze de kavuşacak olan Redsn0w uygulamasında jailbreak yapılacak sürüme ait firmware seçim butonu yer almıyor. Buna göre uygulama cihazda yüklü olan iOS sürümünü otomatik algılıyor ve aynı zamanda jailbreak ile beraber Cydia sunucularına cihazın SHSH kaydını da yollayabiliyor. Bu gelişmeyi iPhone Dev Team üyesi olan Musclenerd twitter mesajında yayınladığı yeni Redsn0w‘a ait resimlerle beraber paylaştı. Bundan böyle artık boyutları hayli yükselen IPSW dosyalarını kullanıcılar indirmek zorunda kalmayacak ve sadece jailbreak için gerekli olan küçük kod parçacıklarından oluşan dosyaların otomatik olarak Redsn0w üzerinden indirilmesini sağlayarak jailbreak’in uygulanması sağlanacak.

Temel olarak Redsn0w cihazın ihtiyacı olan jailbreak uygulamasını iOS sürümünü otomatik olarak bulması ile beraber gerçekleştirerek cihazın zincirlerini çözecek. Bu hali ile daha da profesyonel bir araca dönüşecek olan Redsn0w’u bizlerde merak ediyor ve Musclenerd’in paylaştığı yeni arayüzü ile Redsn0w resimlerini sizlere sunuyoruz.

Yeni Redsn0w

Muhtemelen pazartesi günü yenilenmiş arayüzü belki de iOS 4.3.5 sürümünün untethered hali ile yayınlanabilecek olan Redsn0w (son kısım bizim görüşümüz) 0.9.8b7 güncel sürümünü ve yayınlanacak olan diğer sürümleri ile beraber kullanıma dair anlatıma Redsn0w Jailbreak sabit konusundan takip edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir