Renkli HTC One Geliyor (Söylenti)

Bu yaza rengârenk telefonlar damgasını vuracak gibi görünüyor. İlk önce rengarenk iPhone konusu gündeme gelmişti, şimdilerde ise aldığımız duyumlar HTC’nin HTC One modeli için kırmızı renkte üretim yapacağı yönünde.

htc-one-bleu-red-1-640x338

Teknoloji sayfalarında çıkan dedikodular ve sızıntılar, HTC One’ın renkli versiyonlarının çıkabileceği yönünde. Tabi bu söylentiler mesnetsiz değil, keza HTC web sitesinde kırmızı renkte bir HTC One fotoğrafı yayınlanmış, bunun web sitesini yapan grafikerler tarafından yanlışlıkla yayınlandığı söylenmiş ve ardından hemen kaldırılmıştı ve o günün ardından renkli HTC One modeli hakkında başka bir duyum alınmamıştı. Geçtiğimiz Salı günü Pocket-Lint web sitesi tarafından yapılan bir haberde, otoritelerden aldıklarını iddia edilen bir haber yayınlandı ki o da sadece kırmızı renkli bir HTC One modelinin değil, aynı zamanda mavi bir HTC One modelinin de eş zamanlı olarak önümüzdeki birkaç ay içerisinde bizlerle buluşacağı yönünde.

htc-one-red

Bilindiği üzere HTC One serisinde şu an sadece gümüş ve siyah renkli modeller bulunuyor ve bu renklerin aileye katılması HTC’ye renk katacak gibi görünüyor. Öte yandan, bu modellerin herhangi bir ülkeye veya herhangi bir operatöre has olup olmayacağı konusunda herhangi bir bilgi bulunmamakla beraber, eğer bu konuda gelişmeler olursa bununla ilgili sizleri bilgilendireceğimizi belirtmek isteriz. Bizi takip etmeye devam edin:

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir