Rich Text for Mail Cydia Uygulaması

Cydia Rich Text for Mail UygulamasıYine bir Cydia uygulaması ile karşınızdayız, bu seferki tanıtacağımız uygulamamızın adı “Rich Text for Mail” isimli adından da anlaşılacağı gibi e-posta ile ilgili bir uygulama. Aslında uygulamamız cihazımızın kullandığı standart eposta uygulamasının içine yerleşiyor ve aslında çok ihtiyacımız olan özellikleri standart eposta uygulamasına kazandırıyor dersek sanırım uygulamanın işlevini özetlemiş oluruz. Rich Text for Mail uygulamasını Cydia‘dan 4.99$ gibi bir ücrete satın alabiliyorsunuz ki merak edenler için şimdiden söyleyelim uygulamanın crack’i bu yazıyı yazdığımız anda henüz bulunmuyor. Ancak yaptığı işleve bakınca ödenen parayı hakeden özelliklerle geldiğini belirtmemizde fayda var.


Bilindiği gibi iPhone, iPad gibi cihazlarımızdan eposta gönderiminde eposta içeriğimizi standart bir yazım metodu ile yazıp gönderiyoruz. Rich Text for Mail ile yazılan yazıların tümüne, seçtiğimiz kısımlara ayrı renkler, ayrı boyutta yazılar, altı çizgili, italik vb. tüm özellikleri kullanarak epostalar oluşturmamıza olanak tanıyor.

Rich Text For MailRich Text For MailRich Text For Mail

Rich Text For MailRich Text For MailRich Text For Mail

Yine yazı karakteri seçimi ve renkli vurgular ile yazılarımızı istediğimiz şekilde yazıp göndermemize olanak tanıyan Rich Text for Mail’i jailbreak yapılmış cihazlarınızda Cydia üzerinden satın alarak kullanabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir