Galaxy S4 Sızdı mı?

Bilindiği üzere Apple’ın en büyük rakibi ve tabir-i caizse düşmanı olan Samsung, Galaxy S3 ile iPhone’a dişli bir rakip olmuştu. Geçtiğimiz günlerde Samsung fan sitesi olan sammobile.com sitesine yüklenen bir fotoğraf da Galaxy S4 olduğu iddia edilen bir cihaz içeriyordu.

galaxy s4

Güvenilir bir kaynak tarafından kendilerine iletildiğini belirtilen fotoğraftaki cihaz Galaxy S3’e çok benziyor. Ana ekran tuşunun olmayışı dikkat çeken cihazın boyunun bariz bir şekilde arttığı da gözlemleniyor. Çerçevesinin inceldiği de gözlemlenen Galaxy S4’te neredeyse sadece ekrandan oluşuyor izlenimi oluşturulmuş.

Samsung’un çok güvenli tesislerinden fotoğrafın nasıl sızdırıldığı sorusu sorulurken, bir diğer iddiada ise Samsung’un kullanıcı tepkisini ölçmek amacıyla bu fotoğrafı sızdırdığından bahsediliyor. Tabi sızdırılamayacağını iddia edenler bu fotoğrafın sahte olabileceğini söylüyorlar. Bir diğer söylenti ise bu cihazın bir prototip, yani aday adayı olduğu yönünde.

Galaxy S4’ün donanım bilgisi bilinmemekle beraber gizemini korumakta. Büyük forumlarda dolaşan dedikodulara göre, Exynos 5450 Cortex-A15 tabanlı 4 çekirdekli 2GHz işlemcinin yanında, 5 inç Full HD Super AMOLED ekran, 13MP arka kamera, 2MP ön kamera, Android 4.2.1 işletim sistemi, 2GB RAM ve S-Pen teknolojisi kullanılacağı bilgisi mevcut. Bu arada cihazın Nisan veya Mayıs ayında tanıtılabileceği söyleniyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir