Samsung Galaxy S7 Harici Lensle Geliyor

Apple’ın yeni ürünlerini tanıtmasının ardından Samsung cephesinden de yeni sızıntı haberler gelmeye başladı. Yakın bir zaman içerisinde Galaxy S7 modelini tanıtmaya hazırlanan Samsung yepyeni bir modelle gelecek gibi görünüyor.

Daha önceden sızan haberlerde Galaxy S7’nin Snapdragon 820’nin yeni sürümünü kullanacağı söylenmişti. İşlemci açısından daha güçlü olacağı bilinen Galaxy S7 aynı iPhone gibi iki farklı ekran boyutuyla piyasaya sürülecek. 5.2 ve 5.8 inç olacak olan modeller Samsung’un yeni amiral gemisi olmaya hazır.

Geekbench’in yaptığı analizlerde Galaxy S7’nin 20 megapiksellik ISOCELL kamerası, Exynos 8890 işlemcisi ve daha hızlı hafıza işlemleri yapabileceğiniz UFS 2.0 depolama alanı bulunuyor.

Samsung Galaxy S7’de harici lens olacak mı?

Özellikle Asya piyasasında koltuğunu Xiaomi’ye kaptıran Samsung gelen bilgilere göre “all lens cover” özelliği ile piyasaya sürülecek. Bu da yeni modele harici lens takılabilmeyi getirecek.

Samsung henüz Mart ayında Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerini tanıtmış olsa da yakın bir zamanda S7’yi de tanıtacaktır.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir