Samsung Galaxy Tab 2 Neden Çok Tuttu?

Samsung markası karşımıza birbirinden yeni teknoloji cihazları ile çıkmaya devam ediyor. Ünlü markanın resmen bir teknoloji fabrikası olduğu açık bir gerçek. Akıllı telefonlar ve notebook modellerinden sonra bu sefer de tablet pc’si ile karşımızda. Galaxy serisine ait Galaxy Tab 2 adını verdiği tablet bilgisayar, şimdiden büyük bir beğeni topladı. Hatta Türkiye’nin en ünlü sanal alışveriş sitelerinde şimdiden en çok satanlar arasına girdi.

Samsung Galaxy Tab 2

Sizde Samsung markasına ait Galaxy Tab 2 modeline uygun fiyatlar ile ulaşmak istiyorsanız o zaman doğru alışveriş sitelerini tercih etmelisiniz.

Türkiye’de teknoloji mağazası denildiği zaman akla ilk gelen isimlerden biri de Darty. Aslında sadece Türkiye değil dünyada teknoloji markası denilince akla gelen ilk isimlerden biri. Ünlü marka sanal alışveriş sitesini ziyaret edenlere birçok avantaj sunuyor. Ekonomik olarak size sunulan en iyi avantaj ise Darty indirim kuponu ve hediye çekleri. Bu kuponlara ulaşmak için arama motorlarında kendini harap etmeyin. Bitmiş, kullanma süresi geçmiş kuponlar ile iyice sıkılmak istemiyorsanız kupon siteleri arasında lider konumda olan Kupon Sihirbazı’nı ziyaret edin ve Darty hediye çekinizi alın. Şimdi alışveriş zamanı!

Samsung Galaxy Tab 2

Samsung, Galaxy Tab 2 modelinde 1024×600 TFT LCD ekran teknolojisini kullanıyor. Arka kamerasında ise bizi 3 MP bir çözünürlük bekliyor. Yeni modelde ise tabii ki Android işletim sistemi yine var. Hatta büyük bir merakla beklenen İce Cream Sandwich işletim sisteminin tercih edilmesi de yine tüketiciyi olumlu etkiliyor. İşlemci olarak çift çekirdek kullanan Samsung bu modelinde bize 1 ghz bir hız sunuyor. Daha hafif ve ince olması da yine bu tablet bilgisayarın olumlu bir özelliği. Sadece 9.6 mm inceliğinde olduğunu da hatırlatalım. Ürünün sağ tarafında bizi bekleyen şey ise güç düğmesi ile beraber sesi açıp kapamaya yarayan butonların olması. Bir de 3.5 mm kulaklık girişi var. Standart bu giriş ile kulaklık bulma derdi de tarih olacak. Bir kere şarj ettikten sonra 7 saat boyunca kullanabilirsiniz. 7 saat bizim için gayet iyi bir performans. Bunu da cihazın olumlu özellikleri arasına yazabiliriz. Galaxy Tab 2’de sizi iyi bir ekran kapasitesi karşılıyor. Dokunmatik ekranda herhangi bir sıkıntı yok. Cihazda yüklü gelen navigasyon da en az dokunmatik ekran kadar başarılı. Herhangi bir takılma söz konusu bile değil. Android 4.0 işletim sisteminin kullanılabilir olması da yine keyif katıyor diyebiliriz. Fotoğraf çekmek isteyenlere ise güzel haberimiz var. Led flaş desteği var ve isterseniz 720p çözünürlüğünde videoalr çekebilirsiniz. Ses kalitesi ise vasat kalmış ama kesinlikle idare eder. 8.9 inçlik dokunmatik ekranı ve uygun fiyatı ile tercih edilebilir bir ürün diyebiliriz. Tablet bilgisayar alırken çok uçmak istemeyenler için gayet iyi. Flash player desteğinin olduğunu da hatırlatalım. Bu sayede web sitelerini gezmek daha hızlı ve eğlenceli oluyor. Yani sizi yüksek çözünürlük bekliyor. 8 GB HDD kapasitesi, Micro Usb girişi, kart okuyucu ve GSP özelliği ile oldukça ideal bir tablet bilgisayar sizi bekliyor. Sadece 600 gram olması da yanınızda kolayca taşımanızı sağlıyor.

Samsung Galaxy Tab 2

Samsung markasına ait bu modele ulaşmak için yapmanız gereken sadece Darty gibi sanal alışveriş sitelerini ziyaret etmek. İndirim kuponlarını da kullanmayı tabii ki ihmal etmeyin. Kupon siteleri arasında lider konumda olan Kupon Sihribazı da bu ihtiyacınız görecektir. Hatta Kupon Sihirbazı’nı siz şimdiden sık kullanılanlar arasına ekleyin. Çünkü bu indirim kuponları size çok büyük avantaj sağlayacak. Size özel fırsat kuponları ile Darty gibi sanal alışveriş sitelerinde fiyatlar çok daha cazip hale geliyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir